Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristian Cioacă, CONDAMNAT într-un nou dosar! A fost chemat de urgență în fața procurorilor
Cristian Cioacă, CONDAMNAT într-un nou dosar! A fost chemat de urgență în fața procurorilor

Cristian Cioacă, CONDAMNAT într-un nou dosar! A fost chemat de urgență în fața procurorilor

Cristian Cioacă, condamnat la 16 ani de închisoare pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu, se află în mijlocul unui nou scandal, fiind chemat în fața judecătorilor.

Cristian Cioacă este dat în judecată de Asociația de Locatari a imobilului unde locuia, întrucât nu a mai plătit niciun leu la întreținere, de când este închis.

În prezent, datoriile fostului polițist se ridică la 10.000 de lei. Cioacă este așteptat joi pentru a da explicații în fața magistraților brașoveeni, scrie Spynews.ro.

Cristian Cioacă a fost condamnat, în iunie 2014, la 15 ani şi opt luni de închisoare pentru uciderea avocatei Elodia Ghinescu şi 250.000 de euro despăgubiri pentru familia acesteia. 

Procurorii susțin că în noaptea de 29 spre 30 august 2007, "pe fondul unor relaţii conflictuale preexistente legate de un iminent divorţ determinat de presupusele relaţii extraconjugale ale soţilor, în timp ce se aflau în dormitorul matrimonial, discuţiile au degenerat, context în care Cristian Cioacă i-a aplicat soţiei sale, Elodia Ghinescu, multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia". 

Cioacă a dus trupul soţiei sale în baie, unde l-a tranşat pentru a-l putea ascunde mai uşor, se arată în recizitoriul procurorilor.