Cristi Tabără, diagnosticat cu o boală ce nu poate fi tratată. Problemele de sănătate ar fi pus capăt primului mariaj

Cristi Tabără, diagnosticat cu o boală ce nu poate fi tratată. Problemele de sănătate ar fi pus capăt primului mariaj Sursa foto: Arhiva EvZ

Cristi Tabără s-a făcut cunoscut ca reporter la PRO TV, fiind unul dintre cei mai buni jurnaliști ai postului. După ce a luat o pauză de la tot ce înseamnă televiziune, acesta a revenit pe micile ecrane complet schimbat, reușind să slăbească zeci de kilograme. Se pare însă că de vină ar fi o boală incurabilă, ce i-a afectat viața pe toate planurile.

După ce a fost acuzat de fosta sa iubită că ar fi mângâiat-o într-o manieră total nepotrivită pe fiica ei minoră, Cristi Tabără s-a retras din PRO TV, din cauza scandalului iscat. A revenit pe micile ecrane mai târziu, la TVR, acolo unde lucrează și acum. Jurnalistul prezintă emisiunea „Exclusiv de România”, iar pentru activitatea de la postul public de televiziune, încasează aproximativ 8.000 de lei.

Cristi Tabără diagnosticat cu o boală incurabilă

Cu toate că la revenirea în televiziune, cunoscutul jurnalist a apărut complet schimbat, reușind să slăbească foarte mult, acesta se îngrășa la scurt timp la loc. Oscilația sa în greutate a ridicat încă de atunci semne de întrebare. Se pare că acesta suferă de o boală incurabilă, ce-i afectează întreaga viață.

Cristi Tabără ar fi fost diagnosticat cu Sindromul Cushing. Este o boală ce se manifestă ca o deviație sexuală și provoacă obezitate, impotență, depresie sau diabet zaharat. Mai mult, se pare că boala sa ar fi fost și motivul despărțirii de prima lui soție, Daiana Ghender, aceasta dând de înțeles că în căsnicia sa există probleme sexuale, fără să dea mai multe detalii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Ce este Sindromul Cushing

Sindromul Cushing nu are leac și poate fi ținută sub control doar cu un tratament corespunzător.

Potrivit psihologului Radu Leca, sindromul de care suferă jurnalistul „apare în momentul în care organismul secretă cantități mari de cortizol pentru o perioadă mai lungă de timp. Cortizolul, numit popular și „hormonul de stres”, este secretat de glandele suprarenale, iar prezența sa este stimulată de glanda hipofiză. Persoanele care au aceasta boală sunt periculoase în special pentru ele însele.

Persoanele diagnosticate cu acest sindrom pot lucra in colectivitate, dar din punctul meu de vedere, din cauza faptului că obosesc foarte repede, rezultatele lor nu se vor ridica la nivelul dorit. Crizele pe care le pot avea pacienții sunt organice, iar în cazul în care alături de acest sindrom nu există tulburare de anxietate, atunci somatizările sunt rare”, potrivit Cancan.