Evenimentul Zilei > Monden > Cristi Mitrea nu este, în acte, tatăl copilului Andreei Mantea. Ce a dezvăluit luptătorul MMA despre băiat. VIDEO
Cristi Mitrea nu este, în acte, tatăl copilului Andreei Mantea. Ce a dezvăluit luptătorul MMA despre băiat. VIDEO

Cristi Mitrea nu este, în acte, tatăl copilului Andreei Mantea. Ce a dezvăluit luptătorul MMA despre băiat. VIDEO

Cristi Mitrea nu este trecut, în acte, drept tată al copilului cu Andreea Mantea. El a explicat contextul în care au avut loc evenimente în podcastul lui Măruță.

Luptătorul MMA Cristi Mitrea nu este trecut în certificatul de naștere al copilului pe care îl are cu Andreea Mantea drept tată. În podcastul lui Cătălin Măruță, bărbatul a explicat motivul pentru care nu l-a recunoscut pe David, de la început, ca propriul copil.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea s-au cunoscut la emisiunea ”Burlăcița”, iar relația lor a fost una plină de frământări. Deși luptătorul MMA, Cristi Mitrea, a părăsit-o pe frumoasa brunetă și a declarat, în repetate rânduri, că nu își dorește să își vadă copilul, lucrurile s-au schimbat radical, în timp. De dragul copilului, se pare că cei doi s-au împăcat acum ceva timp.

De ce Cristi Mitrea nu și-a recunoscut fiul

La scurt timp după ce s-au despărțit, Andreea Mantea l-a anunțat pe Cristi Mitrea că este însărcinată. Ea i-a mai spus că, indiferent de mersul lucrurilor, va păstra copilul. În podcastul lui Măruță, bărbatul a explicat de ce nu este trecut în certificatul de naștere al fiului ca tată al acestuia.

Deși avea dubii la început, bărbatul a decis să-l cunoască pe cel despre care Andreea Mantea i-a spus că îi este fiu.

„Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea ața, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea… Am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează”, a spus Cristi Mitrea în podcastul lui Cătălin Măruță.

Tatăl copilului așteaptă momentul maturizării lui David, pentru a clarifica cu băiatul toate detaliile.

”Eu nu am spus niciodată nimic despre subiectul ăsta. Aștept ca acel copil să aibă o anumită vârstă și să am discuția aia de la bărbat la bărbat cu el. Da, îmi iubesc copilul foarte mult. Răspunsul la ”nu l-ai dorit” este faptul că alesesem că termin relația, eram plecat de ceva timp și într-o zi am primit un mesaj în care mi s-a spus că Andreea este gravidă și că indiferent de ce se va întâmpla între noi doi, ea va păstra copilul. Am fost împreună 6-7 luni. Nu am vorbit despre o familie atunci”, a spus Cristi Mitrea.