Evenimentul Zilei > Actualitate > Cristi Borcea a LOVIT DIN NOU! O femeie CELEBRĂ în România s-a lăsat CUCERITĂ. Se anunță o nouă TELENOVELĂ de proporții
Cristi Borcea a LOVIT DIN NOU! O femeie CELEBRĂ în România s-a lăsat CUCERITĂ. Se anunță o nouă TELENOVELĂ de proporții

Cristi Borcea a LOVIT DIN NOU! O femeie CELEBRĂ în România s-a lăsat CUCERITĂ. Se anunță o nouă TELENOVELĂ de proporții

Numele Cristi Borcea a devenit deja un brand și etalon în lumea bărbaților care doresc să fie cei mai mari cuceritori. Implicit însă, numele omului de afaceri este asociat și cu infidelitatea, poveștile de dragoste adolescentină care l-au avut în prim plan pe Cristi Borcea fiind de notorietate.

După un mariaj ce părea etern alături de Mihaela Borcea, o trecere prin viața unei femei pe nume Alina Vidican (trecere soldată cu o căsătorie și doi copii), la care se adaugă mai multe aventuri de o noapte care au în spate povești siropoase, Borcea părea pe deplin fericit cu Valentina Pelinel.

Numai că iubirea dintre cei doi pare să se fi consumat rapid, asta chiar dacă fostul șef de la Dinamo se află în spatele gratiilor. Libertatea anunță că Borcea este, de fapt, îndrăgostit de altcineva și urmează să facă anunțul official în momentul în care va fi liber! Femeia de care Borcea este îndrăgostit este din lumea mondenă și brunetă. “O să vedeți voi cu cine sunt cînd o să ies”, a fost mesajul lui Borcea pentru apropiați.