Celebritatea lui Cristi Borcea a trecut de graniţele sportului de multă vreme. Pe lângă faptul că are un succes incredibil la femei, dinamovistul a ajuns şi în atenţia artiştilor. Pe unul dintre cele mai mari situri de vânzări din România, un utilizator vinde, nici mai mult, nici mai puţin, decât un tablou cu Cristi Borcea! Iar preţul este şi el foarte piperat: 8.150 de euro.

Pictura înfăţişează un vânător britanic de viţă nobilă. La picioarele acestuia stă cuminte un lup ciobănesc, sugerând trecutul de „câine”, adică de dinamovist, al omului de afaceri.

Utilizatorul care a postat lucrarea ne dă şi câteva detalii cu privire la tablou: „Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008. Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea”.

Ce cadou i-a făcut Pelinel

Frumoasa Pelinel, soţia lui Cristi Borcea, a postat, de ziua soţului, o poză superbă, în care apare într-o rochie mulată, sclipitoare. Alături de cei doi apare şi fiul lor, Milan. Ea i-a dedicat fostului acţionar de la Dinamo câteva cuvinte emoţionante cu prilejul zilei sale de naştere. În această primăvară, Pelinel, în vârstă de 38 de ani, va aduce pe lume două fete gemene