Evenimentul Zilei > Justitie > Cristi Borcea a fost adus la DNA pentru a fi audiat dosarul „MITĂ pentru JUDECĂTOARE”
Cristi Borcea a fost adus la DNA pentru a fi audiat dosarul „MITĂ pentru JUDECĂTOARE”

Cristi Borcea a fost adus la DNA pentru a fi audiat dosarul „MITĂ pentru JUDECĂTOARE”

Cristian Borcea a fost adus cu mandat la DNA pentru a fi audiat în dosarul "Mită pentru judecătoare". Alături de Ioan şi Victor Becali, Borcea este acuzat că ar fi dat mită unei judecătoare pentru a fi achitat în dosarul Transferurilor.

Cristi Borcea este audiat în dosarul "Mită pentru judecătoare", în care fraţii Ioan şi Victor Becali au recunoscut că i-au dat bani Geaninei Terceanu. Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti are calitatea de suspect, sub suspiciunea de dare de mită.

Cristi Borcea a fost citat pentru ora 14:00 de judecător, dar audierea va avea loc doar dacă va dori acest lucru. În schimb, ieri a fost audiat Antonie Iorgovan, cel care ar fi fost intermediarul între Cristi Borcea şi Geanina Terceanu, informează România TV.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.