Evenimentul Zilei > Actualitate > Crin Antonescu a venit cu translator la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia
Crin Antonescu a venit cu translator la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Crin Antonescu a venit cu translator la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia

Preşedintele Senatului, Crin Antonescu, s-a prezentat la întâlnirea cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia însoţit de un translator şi de senatorul PNL Ioan Ghişe care s-a distins în ultimele săptămâni prin faptul că protestează în faţa Palatului Cotroceni faţă de revenirea lui Traian Băsescu.

După încercările nereuşite de a vorbi în engleză – pe vremea când îndeplinea funcţia de preşedinte interimar al România – liderul liberal a recurs la translator.
"Activitatea documentele, ideile Comisiei dumeavoastră sunt pentru noi un subiect foarte interesant, dar întâmplarea face ca în ultima perioada instituţia dumneavoastră, recomandările ei au fost deseori invocate, un motiv în plus pentru care socotesc întâlnire binevenită",le-a comunicat el, prin intermediul traducătorului, membrilor Comisiei.
Dintre toţi liberalii, Antonescu a preferat să-l aibă la dreapta lui la această întâlnire pe Ioan Ghişe, poreclit senatorul-sandviş ca urmare faptului că de o săptămână protestează în faţa Palatului Cotroceni, arborând pe piept şi pe spate pancarte cu mesaje înpotriva lui Traian Băsescu.
CITIŢI ŞI:

  • Victor Ponta face un secret din întâlnirea cu Comisia de la Veneţia
  • Băsescu către membrii Comisiei de la Veneţia: USL a comis "un lanţ de abuzuri"
  • INCIDENT LA SENAT. Crin Antonescu nu poate munci nici când vrea. A închis şedinţa înainte de a începe. "Vom munci mâine"
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: