În momentul în care a fost capturat într-o mașină, în apropierea domiciliului său, Boldea a făcut o serie de declarații halucinante. „O icoana de argint. M-a scos afară din casă și m-a făcut ăa fac unele lucruri. Să am o forță inumană”, a spus Ionel Boldea.

„Am dat cu piciorul, am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mă duceam acasă să fac un duș. Am stat până acum într-un pom. Masina este a lui Ionut, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit”, a afirmat el.

 

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, în urma audierilor, procurorii au dispus urmărirea penală faţă de Ionel Boldea, tânărul care a omorât un bărbat şi a rănit alte cinci persoane, pentru omor şi tentativă de omor, aflate în concurs real.

„În dimineaţa zilei de 3 iulie 2019, în jurul orei 08.00, suspectul s-a întâlnit în parcul din localitatea Făget cu un cuplu de persoane în vârstă, C.T. şi C.E, pe care nu le cunoştea, şi, fără motiv, a început să le aplice acestora lovituri repetate cu pumnii şi picioarele, precum şi cu un corp contondent. Victima de sex masculin a decedat, iar soţia sa a suferit leziuni grave, fiind transportată la spital, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale”, se arată în comunicatul Parchetului.