Individa care a împins o tânără în faţa metroului şi a încercat să ucidă o alta în acelaşi mod a atacat sentinţa prin care a fost condamnată la închisoare pe viaţă. Criminala este convinsă că judecătorii i-au dat o pedeapsă mult prea mare, comparativ cu fapta săvârşită de ea, explicând că alţi criminali au primit condamnări mai blânde.

„Dacă va reuşi să îi impresioneze pe magistraţi, criminala de la metrou ar putea primi 20 de ani de puşcărie, iar peste 10-15 ani ar putea fi din nou în libertate. Magdalena Şerban a fost condamnată, la finele lunii trecute, de Tribunalul Bucureşti, la închisoare pe viaţă. Instanţa a mai stabilit ca individa să urmeze un tratament la medical, până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. În plus, condamnata trebuie să plătească 30.000 euro daune morale şi 1.200 lei daune materiale către partea civilă Alexandra Costache (fata care a supravieţuit) şi 30.000 euro daune morale către partea civilă Alexandru Ogra.

Procurorii susţin că pe 12 decembrie 2017, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, Magdalena Şerban a împins o tânără, Alina Ciucu, spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni, tânăra a fost lovită de trenul care intra în staţie şi a decedat. Cu câteva ore înainte, femeia a încercat să împingă o altă tânără, Alexandra Costache, spre linia de metrou în staţia Costin Georgian, însă aceasta s-a opus şi nu a păţit nimic”, scrie Spynews.