Evenimentul Zilei > Actualitate > Crimă ÎNFIORĂTOARE. O femeie a fost UCISĂ cu sălbăticie de LUPTĂTOARELE ISIS pentru că şi-a hrănit bebeluşul în public
Crimă ÎNFIORĂTOARE. O femeie a fost UCISĂ cu sălbăticie de LUPTĂTOARELE ISIS pentru că şi-a hrănit bebeluşul în public

Crimă ÎNFIORĂTOARE. O femeie a fost UCISĂ cu sălbăticie de LUPTĂTOARELE ISIS pentru că şi-a hrănit bebeluşul în public

O femeie a fost ucisă cu sânge rece de către poliţistele ISIS pentru că şi-a alăptat copilul în public, au declarat martorii.

Femeia îşi hrănea copilul sub burcă, în oraşul sirian Raqqa, unde a fost zărită de către femeile ISIS, brigada al-Khansaa. Deşi s-a ferit de ochii lumii, poliţistele au declarat că prin gestul său a violat spaţiul public.

Brigada al-Khansaa, formată doar din femei, a fost înfiinţată în urmă cu un an şi funcţionează ca o poliţie morală în Raqqa.

Acoperite din cap până în picioare şi înarmate până în dinţi, gruparea teroristă a fost acuzată în repetate rânduri de decapitări pe străzile oraşului şi de faptul că spionează cetăţenii.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.