Crima de pe autostrada A1. Cetățeanul turc, criză de plâns la expertiza psihiatrică

Crima de pe autostrada A1. Cetățeanul turc, criză de plâns la expertiza psihiatrică Crimă în fața parcului Crângași din București. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Ies la iveală noi detalii legate de cazul femeii găsite tranșate lângă autostrada A1. Turcul acuzat de crimă a început să plângă și să urle în timpul expertizei psihiatrice, iar traducătorul și legiștii nu au mai putut comunica cu el.

Turcul acuzat de crimă, criză de plâns în fața anchetatorilor

Avocatul cetățeanului turc acuzat de crimă susține că acesta suferă de epilepsie și schizofrenie. Anchetatorii vor să stabilească dacă acesta a avut discernământ în momentul comiterii crimei. În timp ce era dus la medicina legală, inculpatul a suferit o criză. Acesta a început să plângă, iar timp de 15 minute traducătorul și medicii nu au putut comunica cu el.

Inchisoare

Sursa foto: Arhiva EVZ

De altfel, nu ar fi prima dată când cetățeanul turc acuzat de crimă ar recurge la un astfel de gest. În timp ce se afla în arestul Poliției, acesta a mai avut o criză de plâns.

Cei doi ar fi avut o relație de mai mulți ani

Un alt aspect, care iese la iveală după seria de investigații legate de acest caz,  are legătură cu relația dintre victimă și bărbatul acuzat de climă. Se pare că aceștia ar fi avut o legătură amoroasă timp de câțiva ani, iar Mirela ar fi fost dependentă financiar de acesta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Pentru a stabili care era, de fapt, legătura dintre cetățeanul turc și femeia găsită tranșată pe marginea autostrăzii A1, anchetatorii merg pe mai multe piste. În perioada următoare, aceștia vor efectua ancheta informatică.

crimă

Sursă: Paul Fleet | Dreamstime.com

Cetățeanul turc acuzat de crimă riscă o pedeapsă de 20 de ani de închisoare

Bărbatul se află acum în arest preventiv pentru acuzația de omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare. În fața anchetatorilor, bărbatul a precizat că nu a avut intenția de a o ucide pe victimă.

„S-a făcut reconstituirea la fața locului, a indicat el ceea ce a făcut acolo, cum a lovit-o, a descris toate aceste probleme. Nu, nu a avut ideea intenția asta ( n.r de a ucide victima) chiar în declarație a spus că nu a avut intenția asta”, susținea recent avocatul bărbatului.