Evenimentul Zilei > International > Crima care a șocat Spania. Motivul pentru care un român și-a măcelărit soția cu ciocanul
Crima care a șocat Spania. Motivul pentru care un român și-a măcelărit soția cu ciocanul

Crima care a șocat Spania. Motivul pentru care un român și-a măcelărit soția cu ciocanul

Românul care și-a ucis soția cu ciocanul într-o localitate din susul Spaniei a fost arestat. El le-a spus polițiștilor și de ce a recurs la acest gest.

O româncă în vârstă de 53 de ani, mamă a zece copii, a fost ucisă în bătaie de soțul ei, în vârstă de 55 de ani, tot român. Totul ar fi pornit de la o ceartă petrecută între cei doi.

Ulterior, lucrurile au scăpat de sub control, iar bărbatul a pus mâna pe un ciocan şi a început să o lovească fără milă pe femeie, care era imobilizată într-un scaun cu rotile. După ce a realizat că a ucis-o, bărbatul a încercat să se sinucidă luând u pumn de medicamente.

Vecinii au povestit că au auzit ţipete, însă erau obişnuiţi cu zgomotele puternice care veneau din apartamentul românilor. De data aceasta, însă, au pus mâna pe telefon şi au sunat la Poliţie. Când au ajuns la fața locului, agenții au găsit o femeie aflată în agonie. Aceasta zăcea într-o baltă de sânge, iar alături de ea se afla partenerul ei, şi el inconştient. Conform autorităților, în zonă locuiesc mai mulți români, care trăiesc din fier vechi.

„ Am plecat la 8.00 la muncă şi am văzut ambulanţa, dar nu am auzit nimic”, a declarat o vecină. Alți vecini s-au plâns că vecinii sunt foarte gălăgioși și nu s-au gândit că se întâmplă ceva foarte grav.

„ Sunt foarte zgomotoşi, par să se lupte, dar este obiceiul lor. Noi mergem la fereastră în caz că trebuie să sunăm, pentru că între ei pot fi probleme, dar adevărul este că nu sunt în conflict cu noi.

Sunt respectuoşi cu noi şi noi cu ei, îi ajut dacă pot; în această dimineaţă am dat uneia dintre fete bani pentru că trebuiau să meargă la Cádiz, presupun că a fost la Anatomia criminalistică ”, a spus un alt vecin.

Cazul a fost preluat de Poliţia Spaniolă, care a demarat o investigaţie pentru a clarifica faptele şi pentru a descoperi circumstanţele morţii femeii Bărbatul a fost arestat preventiv şi va rămâne după gratii pe toată durata anchetei. El le-a spus poliţiştilor că a recurs la acest gest pentru că el şi soţia sa nu mai aveau din ce trăi.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: