Femeia l-a dat dispărut din 6 ianuarie, declarând că acesta ar fi plecat de acasă cu o o zi înainte, pe 5 ianuarie, și nu a mai dat nici un semn de viață, potrivit Observator.tv.

În urma cercetărilor, s-a descoperit că, în realitate, Nicolae Vasile Cardoș ar fi fost omorât în ziua de 4 ianuarie, în bătaie de fiul și femeii și de logodnicul fiicei acesteia. Cei doi au fost puşi de concubina lui Cardoş să-l bată ca ripostă pentru scandalurile pe care le comitea atunci când se îmbăta. În urma loviturilor primite, cu un levier și cu un sucitor Nicolae Vasile Cardoș a murit.

Când au realizat ce s-a întâmplat agresorii ar fi pus la cale un plan pentru a descompune cadavrul și pentru a ascunde urmele crimei. Au cumpărat sodă caustică, au preparat-o și au împrăștiat-o peste cadavru. Pentru a nu fi identificat în cazul în care ar fi fost găsit.

„După comiterea faptei, suspecţii au cumpărat sodă caustică de la Hipermarketul Leroy Merlin, din Oradea, după care au transportat cadavrul până pe raza comunei Gepiu, sat Berechiu, jud. Bihor, unde l-au aruncat în zona canalului colector din apropierea drumului agricol, la circa 100 de metri de calea ferată Oradea-Salonta, loc în care a fost găsit de către organele de urmărire penală”, se arată într-un comunicat de presă al procurorilor.

 

 

Te-ar putea interesa și: