Crimă bizară la Timișoara. Femeie ucisă în casă, criminalul căzut lat lângă victimă

Crimă bizară la Timișoara. Femeie ucisă în casă, criminalul căzut lat lângă victimă Sursa foto: Arhia EVZ

Femeie ucisă în propria locuință în Timișoara. Criminalul a fost reținut de forțele de ordine. Acesta leșinase în apartamentul victimei sale.

O femeie a fost ucisă în Timișoara. Polițiștii l-au găsit pe criminal chiar în locuința victimei, unde ar fi leșinat. Victima a fost găsită în apartamentul său situat pe Calea Şagului. Autorul, care ar fi intrat în locuinţă marţi seară, pentru a fura, a fost găsit de poliţişti în acelaşi apartament, unde ar fi leşinat.

Criminalul a leșinat în apartament

Anchetatorii susțin că bărbatul care a ucis-o pe femeia din Timişoara intrase în locuinţa acesteia cu scopul de a fura bunuri. Femeia se afla însă în apartament și a apucat să se lupte cu el câteva minute, reuşind să strige după ajutor. Vecinii au sunat la numărul de urgenţă 112.

Ne puteți urmări și pe Google News

Medicii au putut să îi acorde acesteia primul ajutor, însă femeia atacată a murit în drum spre spital. Criminalul a fost găsit de poliţişti chiar în apartamentul unde s-a derulat atacul care s-a soldat cu o crimă. Acestuia i s-a făcut rău şi a leşinat în interiorul locuinţei, fiind dus de poliţişti la spital.De menționat că bărbatul este recidivist.

Potrivit anchetatorilor, crima a avut loc marţi seară, pe strada Clăbucet din zona Calea Şagului din Timişoara. Femeia se afla singură în apartament, în momentul în care a fost atacată. Până la acest moment nu se cunoaşte identitatea agresorului.

Un bărbat drogat a ucis doi bătrâni

Luna trecută, o dublă crimă a îngrozit Timișoara. Un bărbat despre care s-a constatat la anchetă că era drogat a ucis doi bătrâni în propria casă. Atacatorul spune că s-a dus la ei cu scopul să împrumute bani, însă fiica bătrânilor îl acuză de crimă cu premeditare. Susține că avea deja avea datorii uriașe la părinții ei și crede că a avut un plan bine pus la punct. Prins după 48 de ore în zona Gării de Nord din Timișoara, bărbatul și-a recunoscut fapta.

Femeia ucisă era administratorul imobilului în care locuia, iar criminalul a acţionat la pont, ştiind data la care adună banii de la locatari. El acumulase datorii de aproape 2.000 de lei la plata întreţinerii.