Cozmin Gușă: Bogații Europei dau undă verde la prostituție

Cozmin Gușă: Bogații Europei dau undă verde la prostituție

Analistul politic Cozmin Gușă informează că elvețienii dau „verde” la prostituție.

Într-o postare pe Facebook, patronal Realitatea TV susține că elvețienii au dat „liber” la prostituție, dar sporturile de contact sunt în continuare interzise.

Redăm postarea lui Cozmin Gușă

SEX și PROSTITUȚIE DA, JUDO NU! In Elveția ... 🤕

Ne puteți urmări și pe Google News

Alaltăieri seară primesc un mesaj-poză (atașat) de la un amic, medic prestigios, unul dintre coordonatorii crizei coronavirus. Prima dată am crezut că e glumă, și m-am bucurat ca semn că se dezgheață criza. Aiurea, treaba e reală, elvețienii dau drumul de săptămâna viitoare la prostituție , dar mențin interzise sporturile de contact!! L-am sunat și pe un prieten care locuiește în Elveția și mi-a confirmat că așa e. Vă invit să concluzionați asupra semnificației reale a acestui fapt, petrecut în țara pe care o consideram cea mai precisă și echilibrată din Europa!

Prostituatele din Elveția primesc sfaturi despre cum să își desfășoare activitatea

Prostituatele din Elveția au fost instruite cum să își desfășoare activitatea astfel încât să împiedice răspândirea coronavirusului, după ce autorităților li s-a cerut să ridice restricțiile în ceea ce privește această industrie.

Bordelurile au fost închise în urmă cu două luni din cauza pandemieidar ONG-urile au cerut acum ridicarea acestor restricții.

Daily Star informează că lucrătorilor din aceasă industrie li s-a cerut să reducă numărul pozițiilor sexuale, pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Elveția a fost una dintre țările din Europa care au reușit să țină cât mai bine sub control pandemia. Ba mai mult, Elveția a fost prima țară din Europa care a redeschis industria ospitalității.

În Elveția au fost înregistrate până în prezent 17.000 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus, 435 fiind decese. Curba epidemiei în această țară seamănă mai mult cu cea din China și Coreea de Sud decât cu cea din Italia sau Spania, unde autoritățile cu greu fac față ritmului accelerat al infectărilor și deceselor.