Evenimentul ZileiActualitateCOVID-19 face prăpăd printre politicieni. Ministrul Agriculturii, ultimul pe lista „pozitivilor”

COVID-19 face prăpăd printre politicieni. Ministrul Agriculturii, ultimul pe lista „pozitivilor”

COVID-19 face prăpăd printre politicieni. Ministrul Agriculturii, ultimul pe lista „pozitivilor”
Încă un ministru din guvernul condus de premierul Ludovic Orban a fost depistat pozitiv la testarea pentru noul coronavirus.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, este infectat cu noul coronavirus, potrivit unor surse politice. Informația a apărut problemele medicale ale ministrului au apărut la o zi după ce acesta a participat la o întâlnire cu mai mulți fermieri din zona Olteniei. La scurtă vreme, Adrian Oros a confirmat oficial, pe Facebook, așa cum este la modă mai nou, că a contactat virusul.

„Dragi prieteni, am primit rezultatul testului pe care l-am făcut în aceasta dimineața și din păcate e unul «pozitiv». M-am autoizolat la domiciliu și voi urma îndrumările medicilor. Daca starea de sănătate îmi va permite, voi continua munca de acasă si voi încerca sa fiu prezent online, acolo unde voi fi solicitat. Multă sănătate tuturor!”, a scris ministrul Agriculturii în postarea sa de pe Facebook.

Adrian Oros este al patrulea ministru din Cabinetul condus de Ludovic Orban care s-a îmbolnăvit de COVID-19. Rând pe rând, în ultimul timp, au anunțat că au fost infectați ministrul Economiei, Virgil Popescu, al Transporturilor, Lucian Bode și ministrul Municii și al Protecției Sociale, Violeta Alexandru. Chiar premierul Ludovic Orban a fost suspect la un moment dat după ce a participat la o emisiune televizată, imediat după alegerile locale.

Barna este infectat cu noul coronavirus

Tot în cursul acestei zile, liderul USR Dan Barna a anunțat că este infectat cu SARS CoV-2, după ce s-a testat preventiv dat fiind că zilele următoare avea programat un eveniment public.

„Am aflat în această după amiază că am contactat Covid-19. Rezultatul a venit în urma unui test pe care l-am făcut preventiv înaintea unui eveniment la care urma să particip zilele următoare. Starea mea generală e bună și voi petrece următoarele zile în autoizolare”, a scris Dan Barna într-o postare pe care a publicat-o pe contul său de Facebook.

Liderul USR a precizat că în perioada următoare va fi prezent online și își va desfășura activitatea atât de mult cât va putea și cât va fi nevoie de el.


Accesează: