Evenimentul Zilei > Actualitate > Cu cine s-a cuplat Costi Ionita. N-o să-ţi vină să crezi ce noroc a dat peste el
Cu cine s-a cuplat Costi Ionita. N-o să-ţi vină să crezi ce noroc a dat peste el

Cu cine s-a cuplat Costi Ionita. N-o să-ţi vină să crezi ce noroc a dat peste el

A dat norocul peste Costi Ioniţă, a cărui nouă iubită a făcut un curs special de tantra yoga, după care ea susţine că a deprins anumite tehnici cu totul şi cu totul speciale de a face amor.

Atât Costi Ioniţă cât şi iubita lui au fost adepţii controversatei organizaţii de yoghini MISA, conform celor de la Click.ro

Irina, actuala iubită a lui Costi Ioniţă, a vrut să aprofundeze şi o altă latură a cursurilor de yoga, mai exact tantra yoga. Ea a urmat un curs în această privinţă tocmai în Franţa, la începutul acestui an. În urma lecţiilor primite, Irina a declarat într-un interviu pentru o emisiune TV din Franţa că tehnicile pe care le-a deprins sunt cu totul şi cu totul speciale şi că atunci când face amor se simte una cu iubitul, experienţele fiind de-a dreptul cosmice.
Costi Ioniţă e încântat de fată. "Da, suntem împreună. Sunt băiat şi îmi place viaţa, iar faptul că o femeie are mai multe calităţi este foarte bine. Irina este studentă la Paris, tocmai a terminat un master în Psihanaliză. E inteligentă, vorbeşte perfect patru limbi străine şi este dansatoare. Eu nu obişnuiesc să intru în prea multe detalii din viaţa privată a altcuiva. Ne iubim de câteva luni şi sunt îndrăgostit", a declarat pentru Click Costi Ioniţă.