Într-un interviu acordat recent pentru Libertatea, Jorge a dezvăluit experienţa pe care avut-o în momentele în care a fost atins de depresie.

Publicul şi fanii îl ştiu cu zâmbetul mereu pe buze, dar cântăreţul a avut numeroase episoade în care îi era foarte greu să-şi arate surâsul.

Prezentatorul de la „The Masked Singer România” (Pro TV) a mărturisit sursei citate că la un moment dat că a avut un an de coşmar, în care simţea că va claca decisiv:

„Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina.

Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine.

Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia”, a povestit Jorge pentru Libertatea.

Problemele apăruseră şi pe plan muzical, ceea ce a accentuat depresia: „Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina.

Nu mai descopeream nicio melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine.

Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot”, ne-a mai povestit Jorge.

La un moment dat au apărut niște fonduri europene, am început să cunosc oameni, mi-am făcut studio de înregistrări și, în august, m-a lovit piesa «Nimeni nu-i perfect».

Visam într-o noapte, m-am trezit cu linia melodică. Era de ziua Sfintei Maria. Mă tot rugam la Dumnezeu să-mi dea o melodie, să am și eu o melodie cunoscută.

Mi-a dat exact când am avut nevoie”, a mai povestit vedeta Pro Tv.

Între timp, viaţa lui a revenit la normal. și-a consolidat relația cu fiica, s-a recăsătorit și a mai făcut un băiețel.

Piesele au început să apară și se implică în tot felul de proiecte TV. N-ar fi reuşit însă să treacă peste depresie dacă n-ar fi acceptat să meargă la seminarii de dezvoltare personală.