Evenimentul Zilei > Actualitate > Coșmar pentru o tânără din Prahova. A fost sechestrată și violată o noapte întreagă
Coșmar pentru o tânără din Prahova. A fost sechestrată și violată o noapte întreagă

Coșmar pentru o tânără din Prahova. A fost sechestrată și violată o noapte întreagă

O tânără de 18 ani din Prahova, invitată la o petrecere, a fost sechestrată și violată o noapte întreagă.

O tânără de 18 ani din Prahova a fost sechestrată și violată de nouă bărbați, o noapte întreagă. Tânăra fusese invitată la o petrecere de două adolescente în care avea încredere. În scurtă vreme fata  s-a trezit imobilizată și a devenit victima agresiunii sexuale.

Presupusa petrecerea transformată în coșmar a avut loc într-un apartament din Ploiești. Nouă dintre cei 12 bărbați prezenți în locuință ar fi participat la viol, au declarat anchetatorii.

Tânăra a fost torturată întreaga noapte și agresorii au lăsat-o să plece abia a doua zi. Fata, după ce a fost eliberată s-a dus direct la poliție.

Anchetatorii au descins, miercuri dimineața, la 12 adrese din Ploiești și Câmpina, unde au făcut percheziții. În total, 14 persoane au fost duse la audieri.

Potrivit unor surse oficiale apropiate anchetei, cele două fete care au constrâns-o au 15 ani, una dintre acestea cunoscută ca fiind hoață din magazine. Tânăra violată are 18 ani, este din Câmpina, este măritată și are un copil dintr-o relație anterioară.

În urma administrării probatoriului, față de șase persoane a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Potrivit reprezentanților IJP Prahova, în cursul zilei de joi, 10 iunie 2021, aceștia vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Un alt caz de viol

Un alt caz șocant a oripilat opinia publică în urmă cu câteva zile. Două adolescente, una dintre ele de numai 16 ani, au fost violate de către un bărbat, la Borșa, după ce au participat la o petrecere de majorat . Acum, cazul a luat o turnură absurdă. Bărbatul a dispărut chiar de sub nasul polițiștilor după ce ar fi fost eliberat de către medicii din spitalul în care era internat. Medicii, se pare, l-au eliberat fără să anunțe oamenii legii.

Bărbatul reținut, în vârstă de 38 ani a fost internat la secția psihiatrie adulți a Spitalului Municipal Sighetu Marmației pentru expertiza de specialitate. De acolo acesta ar fi fost dus sub escortă la Baia Mare pentru alte proceduri de audiere, iar apoi a fost readus la spitalul sighetean.

Suspectul a dispărut fără urmă. Poliția habar nu are unde se ascunde și nici cum a părăsit spitalul municipal.