Evenimentul Zilei > Monden > Coșmar în viața „faimoasei” Elenei Ionescu. Cu cine a fost înșelată solista trupei „Mandinga”
Coșmar în viața „faimoasei” Elenei Ionescu. Cu cine a fost înșelată solista trupei „Mandinga”

Coșmar în viața „faimoasei” Elenei Ionescu. Cu cine a fost înșelată solista trupei „Mandinga”

Elena Ionescu a fost înșelată de fostul soț cu o fostă iubită

Unii concurenți de la emisiunea de televiziune Survivor România au în viața personală momente peste care au trecut cu greu.

Un astfel de exemplu este cel al Elenei Ionescu, care a avut mari problem în viața personal cu fostul soț.

În urmă cu ceva timp Elena Ionescu a divorțat de soțul ei, modelul Răzvan Stanciu, în ciuda faptului că aveau un bebeluș.

Numai după ce bărbatul a apărut în compania altor femei, cântăreața a decis să spună mai multe lucruri despre această situație

„Eu nu m-am căsătorit ca să divorţez. M-am căsătorit ca să am o familie, un copil. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit. Dragoste cu sila nu se face. Când doi oameni nu se mai respectă, deja mult din relaţie s-a pierdut. Eu respect, dacă pot să îmi asum o calitate este respectul faţă de persoana de lângă mine şi faţă de mine. Toţi greşim, după greşeală se întâmplă nişte lucruri sau nu. Cineva îşi asumă sau nu, poate să susţină o situaţie sau nu. Categoric (n.r. a fost ceva de neiertat) altfel, încă eram împreună. Eu iubesc cu totul în general şi sunt cu totul în orice. Când conştientizezi nişte lucruri, nu poţi să spui decât că a fost cel mai bine pentru amândoi aşa. Prefer să păstrez ce a fost frumos, să nu arunc cu nămol în ce a fost, pentru că avem un copil”, a mărturisit faimoasa de la Survivor România.

După câteva luni însă, Elena Ionescu a recunoscut că soțul ei a greșit, lăsând să se înțeleagă că Dragoș este cel care a dorit să termine legătura lor de iubire.

„Uneori e şi graba asta. Trăieşti şi vrei şi tu, mai ales că am avut şi notiunea asta de familie. Aşa a fost să fie. Probabil că s-a stins la momentul potrivit”, a mărturisit Elena Ionescu.

După divorț, Dragoș a revenit în brațele unei femei cu care s-a mai iubit în trecut.

Fosta solistă a trupei „Mandinga” a declarat că este vorba despre „o domnișoară asistentă cu care el a fost înaintea mea”.

„E fosta lui iubită. Căsnicia asta a unit oamenii. Dacă asta a fost menirea mea. E domnişoara asistentă cu care el a fost înaintea mea. Poate uneori e bine să se întâmple nişte lucruri ca să îţi dai seama de situaţii. Am ajuns aici pentru că probabil a fost cel mai bine pentru amândoi. Doamne ajută, să fie fericiţi! Povestea e lungă”, a explicat Elena Ionescu, potrivit wowbiz.ro