Evenimentul Zilei > Actualitate > Coșmar fără sfârșit în viața norei lui Nicolae Bădălău. „Mi-au dat mama afară din casă în ziua de Paște”
Coșmar fără sfârșit în viața norei lui Nicolae Bădălău. „Mi-au dat mama afară din casă în ziua de Paște”

Coșmar fără sfârșit în viața norei lui Nicolae Bădălău. „Mi-au dat mama afară din casă în ziua de Paște”

Divorțul Claudiei Pătrășcanu de Gabi Bădălău este departe de a ajunge la final. Artista a afirmat, sâmbătă seară, la România TV, că este amenințată de tatăl copiilor ei și că acesta o intimidează spunând că instanța va fi de partea lui.

„Pentru soțul meu și familia lui, cale amiabilă înseamnă să tac și să renunț la copiii mei. Niciodată! Precizez că bunicii nu i-au căutat niciodată pe copii în cele 10 luni de zile.

Amiabil, tatăl lor și-ar dori să nu participe la nicio cheltuială pentru copiii lui. Ca urmare, el să renunțe la statutul de tatăl lor. Sunt pregătită oricând să nu-i mai cheme Bădălău”,  a spus artista

În plus, artista a mărturisit că tatăl copiilor săi a amenințat-o, spunându-i că instanța va fi de partea lui și va câștiga custodia micuților.

„Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor ei și de ce vreau instanță. Oameni buni, eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri. Tatăl lor este cel care a decis că își dorește ca divorțul nostru să aibă loc prin instanță.

De fiecare dată când ajunge prin cluburi sau prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse ‘doamne’ îmi trimite mesaje de amenințare sau intimidare. Îmi spune că instanța va decide în favoarea lui. Mă întreb și eu, cum probabil vă întrebați și mulți dintre voi cei care citiți aceste rânduri acum… Cum știe el deja ce va decide instanța?”, a afirmat Claudia.

Solista a decis să rupă tăcerea și despre soacra ei, pe care o acuză că nu și-a mai văzut nepoții de 10 luni. Claudia Pătrășcanu susține că mama lui Gabi Bădălău își influențează fiul să își neglijeze cei doi băieți.

De asemenea, vedeta susține că mama lui Gabi Bădălău nu și-a mai văzut nepoții de 10 luni, de când fiul ei s-a despărțit de vedetă.

„Dacă ar fi respectat faptul că sunt mama copiilor lui, ar fi simţit acest lucru în inimă şi m-ar fi respectat toată viaţa. Dar deocamdată postează doar tot felul de mesaje dubioase şi răutăcioase. Atunci când încă mai ai sentimente de respect şi iubire pentru mama copiilor tăi, înseamnă că îţi iubeşti copii. Dacă nu mai ai aceste sentimente, înseamnă că nici pe copii nu îi iubeşti şi nu îi respecţi”, a spus Claudia Pătrăscanu.

Îmi doresc linişte şi să se termine acest divorţ. Este obositor şi trist pentru copiii noştri care mai târziu vor creşte şi nici ei nu vor avea linişte în sensul acesta”, a mai spus artista.

„Eu mi-am dorit tot timpul un divoţ amiabil. Îmi doresc ca cei doi copii să rămână la mine. Nu îmi doresc să crească cu menajere sau bone. Eu sunt dependentă de ei. Gabi ştie foarte bine că a fost tot timpul primit lângă copii, dar cu o singură condiţie. Aceea de a se comporta frumos cu mine, lucru care nu s-a prea întâmplat. I-aş ruga pe bunici să-l lase să decidă singur, e păcat de copii”, a mai spus artista.

„Știți cât de rușinos este să ajungi în instanță? Nu era cazul să ajungem acolo. Suntem oameni cunoscuți. Cine a spus că vrea copiii? Știți de câte oro l-am rugat să ieșim la plimbare împreună? E își doresc acești copii la ambiție pentru că mă vede că sunt puternică. El este de miercuri până duminică în cluburi”, a afirmat Claudia.

Despre un incident dramatic, artista a spus : „ Mi-au dat mama afară din casă în ziua de Paște. Mama mea venea ca să mai vadă de cei mici. Copiii strigau să nu plece. Au dat-o afară din casă pentru că vedea multe”

„Mai am procese. Mai este unul lung. Avocatele mele au depus o cerere de strămutare ca să nu mai am îndoiala că în Giurgiu se pot întâmpla multe”, a spus Claudia Pătrășcanu