Evenimentul Zilei > Actualitate > A RUPT tăcerea! Detalii de COȘMAR din Madagascar. Locul de VIS ales de Mazăre s-a TRANSFORMAT într-un IAD
A RUPT tăcerea! Detalii de COȘMAR din Madagascar. Locul de VIS ales de Mazăre s-a TRANSFORMAT într-un IAD

A RUPT tăcerea! Detalii de COȘMAR din Madagascar. Locul de VIS ales de Mazăre s-a TRANSFORMAT într-un IAD

Octavian Strunilă se pregătește intens pentru debutul emisiunii Ultimul Trib, care dorește să impresioneze România. Actorul din Botoşani a oferit detalii din Madagascar şi a mărturisit că „în fiecare seară găseşte şopârle în cameră“.

Exotica insulă Madagascar le rezervă surprize concurenţilor din „Ultimul Trib“ şi nu doar cele legate de jocuri, aşa cum s-ar aştepta. Nici pentru botoşăneanul Octavian Strunilă, prezentatorul show-ului, lucrurile nu sunt prea simple, iar distanţa faţă de cei dragi îşi pune amprenta încă din primele săptămâni: 

„Suntem la 7.000 de kilometri de casă. Concurenţilor le este foarte greu, pentru că se lovesc de cea mai crudă parte a Madagascarului, dar şi mie îmi este, pentru că stau departe de familie.“, mărturiseşte prezentatorul.   

Madagascar, locul ales și de fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, își surprinde vizitatorii în fiecare zi.

"M-a surprins faptul că oamenii sunt ca altădată, ceea ce la noi a cam dispărut. Nu ştiu dacă cineva îşi mai pune problema zilei de mâine, aşa cum o fac cei de aici. În fiecare zi se urcă într-o barcă, ies în larg şi îşi procură hrana pentru întreaga familie.“, povesteşte Strunilă

„E frumos în Madagascar, dar sunt tot felul de vietăţi ciudate, nu ştii ce zboară în jurul tău, nu ştii ce gândaci, ce şopârle găseşti noaptea în cameră. Şi nu glumesc, mici şopârle foarte prietenoase găsesc în fiecare seară în cameră, ori pe pereţi, ori când dau cearşaful la o parte”, a povestit actorul, conform botosaneanul.ro.

Şi tot el a dat veşti despre concurenţi. „Unii dintre ei dorm pe o plajă pustie, alţii într-un sat care nu are nici măcar curent electric“. 

În ceea ce priveşte insula Nosy Be, unde au loc filmările pentru emisiunea „Ultimul Trib“, care va începe în curând la Antena 1, aceasta este cunoscută pentru plajele exotice şi apele sale turcoaz, dar şi pentru fabricile de rom şi câmpurile de ylang ylang din care se extrage esenţa atât de apreciată în industria parfumeriei.

„Suntem într-un orăşel foarte mic, un orăşel în care oamenii îşi câştigă existenţa din pescuit şi cred că viaţa asta crudă de aici este cea mai interesantă mostră de supravieţuire.“, afirmă gazda show-ului.