Evenimentul Zilei > Actualitate > Corina Caragea, speriată de operaţiile estetice: „Au ajuns să mutileze fetele tinere”
Corina Caragea, speriată de operaţiile estetice: „Au ajuns să mutileze fetele tinere”

Corina Caragea, speriată de operaţiile estetice: „Au ajuns să mutileze fetele tinere”

PrezintăŞtirile sportive PROTV de mai bine de 12 ani, dar rare au fost ocaziile în care Corina Caragea a vorbit deschis şi despre viaţa ei privată. Într-un interviu exclusiv, pentru EVZMonden, vedeta a răspuns la toate curiozităţile legate de ea, de la o posibilă nuntă, la o schimbare de carierăşi trucurile de frumuseţe pe care le are.

EVZ: Să începem direct cu secretele, cum îţi întreţii frumuseţea?

Corina Caragea: Păstrez un echilibru în orice fac – odihnă, alimentație, sport. În privința tratamentelor cosmetice sau corporale, nu fac absolut nimic. Încă mi se pare pierdere de vreme să petreci ore într-un salon de înfrumusețare. Desigur că mă îngrijesc, dar nu fac din asta o obsesie, plus că eu cred că nicio cremă-minune sau vreun aparat nu îți poate da anii înapoi. Mă sperie faptul că intervențiile chirurgicale sau tot felul de injecții și alte invenții au ajuns să mutileze efectiv fețele fetelor de la vârste prea fragede. Încep să semene toate între ele și nu înțeleg deloc moda asta. Mi-e teamă că toate aceste aranjamente la nivel exterior sunt menite să acopere probleme serioase pe interior – la nivel psihic și sufletesc.

„Mi-ar plăcea o emisiune de turism”

 

– EVZ: Te-ai gândit vreodată să încerci și altceva?

– Corina Caragea: Da, îmi face cu ochiul și divertismentul, mi-ar plăcea și o emisiune pe zona de turism. Feedback-ul primit la articolele de pe blogul meu îmi dă curaj. Este o pasiune a mea, pe care mă bucur să o împart și să o povestesc și altora. Sunt cititori care completează recomandările mele sau care îmi spun că pe invitații mei îi descoperă altfel decât îi știau de la TV, întotdeauna într-o lumină mult mai caldă și mai personală.

– Unde te vezi peste 10 ani?

– Deși sunt omul planului, pragmatic și calculat, cele mai frumoase lucruri din viața mea au fost peste ceea ce mi-am propus. Așa că nu vreau să mă gândesc la viitor, ci să mă bucur de prezent. Noi oamenii, în general, ne lăsăm trași în trecut sau visăm la viitor, uitând să fim atenți la ceea ce se întâmplă astăzi.

– Ai planuri de nuntă, poate și un copil?

– Mă bucur de prezent. Deocamdată nu vreau să schimb nimic.

– Viața în televiziune te-a obligat cumva să lași viața personală pe locul 2? Chiar așa, care este ordinea priorităților în viața ta?

– În general nu fac nimic din obligație, în sensul în care compromisul este bun până la o limită. Dacă mă deranjează, spun stop. Nu a fost cazul până acum, căci pasiunea mea a devenit profesie, lucrez cu cei mai buni din domeniul pentru care m-am pregătit încă din facultate și nu număr orele sau zilele de concediu. Deși oamenii de acasă nu văd asta, eu petrec opt ore în redacție ca la orice alt loc de muncă, weekend-uri și sărbători. Lucrurile curg firesc în viața mea, nu am simțit niciodată că pierd pe vreun culoar.

– Care a fost cea mai faină știre sportivă pe care ai prezentat-o în ultima vreme? Ai vreo echipă de fotbal favorită sau îți place un sport anume?

– Sunt mândră să le povestesc românilor despre unul dintre ei ajuns numărul 1 mondial – Halep, mă bucur că sunt acolo în linia întâi și cu fetele de la handbal, și acum și la volei. Totuși, observ că mulți români își trimit copiii la fotbal, în continuare un sport foarte urmărit, dar unde cu performanțele am rămas mult în urmă. Îmi amintesc perfect „revelionul” la care am luat și eu parte pe strada în 1994. Totuși, a fost prea departe și nu mai putem trăi din amintiri.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: