Evenimentul Zilei > Actualitate > Un COPIL a fost BĂTUT și ÎNJOSIT de TREI ROMI. Scenele REVOLTĂTOARE au făcut înconjurul internetului
Un COPIL a fost BĂTUT și ÎNJOSIT de TREI ROMI. Scenele REVOLTĂTOARE au făcut înconjurul internetului

Un COPIL a fost BĂTUT și ÎNJOSIT de TREI ROMI. Scenele REVOLTĂTOARE au făcut înconjurul internetului

Un elev din municipiul doljean Calafat a fost bătut de trei adolescenți romi, care ar fi vrut să îi arate nou-venitului cine conduce orașul, relatează Antena 3. imaginile în care copilul de 12 ani este batjocorit au ajuns pe internet și au fost vizionate de zeci de mii de ori.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au deschis un dosar penal pentru lovire în cazul copilului din Calafat care ar fi fost agresat de alţi trei minori, evenimentul fiind filmat şi postat pe o reţea de socializare unde a strâns peste 100.000 de vizualizări în câteva ore, potrivit agerpres.ro.

 

Potrivit biroului de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, poliţiştii au stabilit că incidentul s-a petrecut în Calafat în seara zilei de 16 aprilie, iar până în momentul apariţiei filmuleţului în spaţiul public, când aceştia s-au sesizat din oficiu, nu fusese depusă plângere.

Persoanele implicate au fost identificate şi conduse la poliţie pentru audieri.

Ulterior, părinţii copilului agresat au depus plângere.

„Cei trei agresori sunt toţi minori. Aceştia nu se cunoaşteau cu băiatul pe care l-au agresat. L-au abordat pe stradă", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.