Evenimentul Zilei > Actualitate > Constănțean, reținut pentru șantaj sexual
Constănțean, reținut pentru șantaj sexual

Constănțean, reținut pentru șantaj sexual

Un bărbat, de 36 de ani, din Constanța, a fost reținut de polițiști după comiterea unei infracțiuni de șantaj sexual prin intermediul unei rețele de socializare. Constănțeanul este recidivist, fiind eliberat din închisoare în urmă cu o lună și jumătate

Polițiștii Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța au organizat, ieri, un flagrant, în zona Gării CFR, în urma unei sesizări primite de la o tânără, de 21 de ani, din Brăila, care primise amenințări de la un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din Constanța.

Suspectul îi ceruse tinerei, în mod insistent, întreținerea de relații sexuale, după ce discutaseră în prealabil pe o rețea de socializare, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Marius Niculescu.

Flagrantul a fost realizat în jurul orei 14.00, iar în urma probatoriului administrat în dosar, polițiștii constănțeni l-au reținut pe o perioadă de 24 de ore pe bărbat. El este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de șantaj, fiind introdus în arestul IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni îl vor prezenta, astăzi, în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Individul este recidivist, fiind eliberat din penitenciar la data de 23 octombrie 2018, după ce, în 2017 fusese condamnat la 2 ani închisoare cu executare pentru comiterea unei alte infracțiuni de șantaj.