Evenimentul Zilei > Monden > Conflict cu Poliția în neamul lui Becali. Milionarul intervine să-și salveze ginerele?!
Conflict cu Poliția în neamul lui Becali. Milionarul intervine să-și salveze ginerele?!

Conflict cu Poliția în neamul lui Becali. Milionarul intervine să-și salveze ginerele?!

Ginerele lui Becali a intrat din nou în belele cu Poliția Română. Nu se știe încă dacă milionarul îl va salva de această dată.

Agenții l-au amendat, dar soțul Theodorei, supranumit până nu demult „craiul de Dobroești”, nu-și recunoaște vina, așa că a făcut plângere contravențională. Acum, așteaptă ca instanța să stabilească primul termen.

A fost amendat, dar, de data aceasta, susține că este nevinovat! Acesta a spus că ori este o neînțelegere ori, pur și simplu, reaua voință ar fi condus aici.

În acest sens, Theodor Mincu și-a angajat un avocat, decis să-și arate nevinovăția în instanță.

Astfel, a făcut plângere contravențională împotriva Direcţiei Generale de Politie Ilfov, Brigada Rutieră și așteaptă ca magistrații să stabilească primul termen al procesului. Ar fi vorba de o amendă pe care ginerele lui Gigi Becali a contestat-o.

Cine este, de fapt, Theodor Mincu?

Teodora Becali trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihai Theodor Mincu, un tânăr care din anul 2017 este cunoscut pentru afacerile cu haine, parfumuri și mâncăruri rare.

Cu cine a mai fost cuplat înainte de fata lui Becali?

Tânărul nu este străin de lumea mondenă și nu degeaba a fost supranumit „crai de Dobroești”.

Mihai Theodor Mincu a mai fost cuplat în trecut cu Daniela Crudu și, chiar dacă relația lor nu a durat foarte mult, ar fi fost intensă și fără prejudecăți. Cei doi ar fi obișnuit să petreacă până în zori în cluburile de manele, scrie Cancan.

Acesta a reușit, în timp relativ scurt, să o cucerească definitiv pe Teodora Becali. Și nu doar pe ea, ci și pe celebrul ei tată, care pare că abia așteaptă să joace la nuntă.

„Are peste 1,85 metri, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: «Tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut». Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali, conform Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: