Evenimentul Zilei > International > Condițiile animalice în care trăiau soldații ruși în timpul războiului. „Împărțeau masa și dormeau cu porcii”
Condițiile animalice în care trăiau soldații ruși în timpul războiului. „Împărțeau masa și dormeau cu porcii”

Condițiile animalice în care trăiau soldații ruși în timpul războiului. „Împărțeau masa și dormeau cu porcii”

Serviciul de Securitate al Ucrainei a descoperit că armata lui Vladimir Putin a ajuns să doarmă și să mănânce cu porcii. Ucrainenii nu au putut să nu râdă de rivali și de condițiile precare.

Serviciul de Securitate al Ucrainei au arătat înregistrare video cu o tabără părăsită a soldaților ruși în regiunea Herson. Armata lui Putin o duce din ce în ce mai rău și a ajuns să doarmă sau să mănânce cu porcii. „Atenție: conținut șocant! SBU a primit dovezi incontestabile despre câinii lui Putin care sunt adevărați porci în viața reală.

După eliberarea localității Liubimivka din regiunea Herson, angajații SBU au început să verifice pozițiile abandonate ale așa-numitei „a doua armată a lumii”. Iar din ceea ce au văzut, nu și-au putut reține lacrimile de râs… Ocupanții împărțeau masa și dormeau cu porcii.

„Și-am găsit semenii”, a comentat un locuitor local care a vizitat „postul de comandă” al rușilor. Rușii au ajuns să ascundă și mașinile de spălat furate de la ucraineni. „Facem un apel la cei care au venit pe Pământul nostru cu război: cât mai sunteți în viață, predați-vă! Veți primi un tratament mai bun din partea noastră decât din partea comandanților voștri”, se arată în comunicatul SBU, care le pune la dispoziție soldaților ruși și un număr de telefon la care să sune pentru a se preda, potrivit News Alert.

Soldații ruși agață femeile din Ucraina

Cu toate că soldații ruși au ajuns să trăiască într-o mizerie lucie și să mănânce cu porcii, ei nu au renunțat la a seduce femeile, mai exact pe cele din Ucraina. Aceștia au uitat că Vladimir Putin i-a trimis la război și au scos armele seducției.

Soldații lui Putin încearcă să scape de război și să fugă din țară, iar singura modalitate este să apeleze la o căsătorie falsă cu femeile din Ucraina. „Am f****** deja pe una, i-am spus să se ducă să depună o cerere la biroul de înregistrare a căsătoriilor. Le voi f*** și le voi spune la toate asta, că ea (cea dintâi – n.r.) a spus că nici nu vrea să audă despre așa ceva, că nu este asta o opțiune. Toată lumea de aici încearcă orice modalitate posibilă de a ieși din țară… Dar nu există nicio cale”, a spus soldatul.