Evenimentul Zilei > Social > CONCEDIERE de ULTIMĂ ORĂ la cea mai MARE TELEVIZIUNE din ROMÂNIA. Un MEMBRU AL ELITEI a fost DAT AFARĂ
CONCEDIERE de ULTIMĂ ORĂ la cea mai MARE TELEVIZIUNE din ROMÂNIA. Un MEMBRU AL ELITEI a fost DAT AFARĂ

CONCEDIERE de ULTIMĂ ORĂ la cea mai MARE TELEVIZIUNE din ROMÂNIA. Un MEMBRU AL ELITEI a fost DAT AFARĂ

Concediere fără precedent la cea mai mare televiziune din România, TVR. Dragoș Pătraru,realizatorul emisiunii „Starea Nației” a fost dat afară.

TVR a denunţat unilateral contractul cu Dragoş Pătraru, realizatorul emisiunii „Starea Naţiei", se arată într-un document intern al televiziunii publice.

Astfel, prin semnătura Doinei Gradea, preşedinte-director general TVR, colaborarea jurnalistului Dragoş Pătraru cu televiziunea publică a fost încheiată, iar emisiunea "Starea Naţiei" nu va mai fi pe post.

Cauzele denunţării Contractului au fost afirmaţiile făcute de Pătraru în spaţiul public, precum şi cele din cadrul emisiunii ’’Starea Naţiei”, considerate de conducerea TVR ca fiind defăimătoare la adresa conducerii postului.

Dragoş Pătraru a făcut publice mai multe înregistrări în care Doina Gradea jignea jurnalişti ai TVR şi acuzat că aceasta pune televiziune la cheremul puterii politice, scrie B1.

Aceasta este a doua oară când TVR şi Dragoş Pătraru încheie colaborarea în urma unui scandal public privind intervenţii politice de cenzurare a emisiunii.

Momentan, nu se știe ce va face mai departe Dragoș Pătraru sau dacă va merge la alt post TV.