Companiile de top din România ies la vânătoare de angajaţi

Companiile de top din România ies la vânătoare de angajaţi

Peste 15.000 de candidaţi - profesionişti cu experienţă, dar şi proaspăt absolvenţi - sunt aşteptaţi să participe la ceea ce se anunţă a fi cel mai mare eveniment de recrutare al primăverii.

Şi studenţii sunt invitaţi la târg, pentru a aplica la programele de internship.

"Angajatori de TOP" va avea loc în perioada 30-31 la Sala Palatului din Bucureşti.

Vor fi prezente peste 90 dintre cele mai active companii de pe piaţa autohtonă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este vorba de firme ca Microsoft, Intel, Bitdefender, Oracle, Infineon Technologies România Google, Ericsson, Orange, HP, Webhelp, Michelin, Grup Renault România, BCR, BRD, Raiffeisen Bank, Deloitte, Coca-Cola HBC România, JTI, Danone, Unilever şi Mega Image.

Şi Bitdefender oferă slujbe în cadrul evenimentului. "Avem deschise 40 de poziţii în echipele tehnice, servicii suport către client, online, comunicare, atât pentru cei cu experienţă deja dovedită, dar şi pentru cei care au abilităţi ce pot fi ulterior dezvoltate lucrând în cadrul proiectelor Bitdefender. Căutăm şi tineri pentru stagii de pregătire de trei luni", a declarat Cristina Vişan, HR Generalist în cadrul Bitdefender. Cu un CV poţi aplica la toate posturile scoase la concurs

Vizitatorii pot aplica pentru toate poziţiile deschise de companiileparticipante cu un singur CV tip BarCODE. "Participanţii la eveniment sunt invitaţi să acceseze contul personal de pe www.hipo.ro sau să îşi creeze altul nou. Din contul lor candidaţii trebuie să selecteze "iconiţa" de descărcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP, iar apoi să îl printeze într-un singur exemplar şi să vină cu el la târg, pe 30-31 martie. Aici, reprezentanţii companiei vor scana şi salva CV-urile aplicanţilor, fapt ca duce la facilitarea procesului de recrutare", ne-a explicat Adrian Stănescu, project manager "Angajatori de TOP".

Evenimentul se va desfă­şura vineri, 30 martie, în intervalul 10.00-18.00 şi sâmbătă, între orele 10.00-17.00. 3.000 de locuri de muncă sunt scoase la concurs în cadrul târgului de la Sala Palatului