Evenimentul Zilei > Social > S-a trezit din COMĂ și a început să vorbească fluent SPANIOLĂ. Chiar dacă NU ȘTIA NICIUN CUVÂNT înainte
S-a trezit din COMĂ și a început să vorbească fluent SPANIOLĂ. Chiar dacă NU ȘTIA NICIUN CUVÂNT înainte

S-a trezit din COMĂ și a început să vorbească fluent SPANIOLĂ. Chiar dacă NU ȘTIA NICIUN CUVÂNT înainte

Caz șocant în America: un tânăr ce a trecut pe lângă moarte și a stat trei zile în comă, s-a trezit și a început să vorbească fluent spaniola.

Tânărul Reuben Nsemoh din Georgia, în vârstă de 16 ani, a avut parte de un accident îngrozitor la un meci de fotbal. Antrenorul său, Bruno Kalonji, a declarat că tânărul s-a oprit de mai multe ori din respirat după accidentul îngrozitor, arată Metro.

Din cauza accidentului în care s-a lovit la cap, băiatul a intrat într-o comă care a durat trei zile.

Ceea ce este incredibil este faptul că atunci când s-a trezit, acesta nu mai știa să vorbească engleza (limba sa de bază), ci vorbea fluent spaniola.

Părinții săi au declarat că băiatul nu știa să vorbească spaniolă înainte de accident, iar incidentul i-a făcut să privească viața total diferit ca până acum.

Din fericire, băiatul a început să vorbească engleză după câteva zile, iar doctorii presupun că de vină ar fi subconștientul băiatului, care a început să producă un limbaj din cuvinte auzite în conversații ale prietenilor tânărului.