Evenimentul Zilei > Politica > EXPLOZIV! Întâlnire în SECRET la VÂRFUL STATULUI PARALEL. Coldea s-a REACTIVAT
EXPLOZIV! Întâlnire în SECRET la VÂRFUL STATULUI PARALEL. Coldea s-a REACTIVAT

EXPLOZIV! Întâlnire în SECRET la VÂRFUL STATULUI PARALEL. Coldea s-a REACTIVAT

Întâlnire explozivă între oamenii cu influență din România și care au devenit cunoscuți ca reprezentând statul paralel. Maior, Coldea și Ponta s-au întâlnit, pe ascuns, în Turcia.

Victor Ponta continuă să rămână o piesă imortantă în angrenajul grupului despre care s-a spus în repetate rânduri că reprezintă statul paralel.

După ce Daniel Dragomir  a afirmat că Ponta s-a întâșnit cu Maior și Coldea în Turcia, Marian Vanghelie a confirmat informația.

Fostul primar susține că în urmă cu două, trei luni George Maior, Florian Coldea și Victor Ponta s-au întâlnit la Istanbul.

„Tot aici la dvs în studio am spus când s-a dus la Muntele Athos și până la urmă s-a confirmat (referire la Florian Coldea). Acum două, trei luni, să nu greșesc, s-au întâlnit Maior, Coldea și cu Ponta la Istanbul. Dânsul era deja acolo. S-au găsit întâmplător ca să vadă cum creează nenorocire alții statului român și ei vor să vină…Dl Maior și dl Ponta se fac că nu știu ce au făcut. De ce nu l-ați întreba dacă a fost cu socrul lui la dl Maior și întâmplător a intrat și dl Coldea și a stabilit pe cei din PSD cărora să le facă dosare și pe care să-i aresteze?”, a spus Marian Vanghelie la Antena3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: