Codrin Ștefănescu a reacționat dur în online, după ce Marius Pieleanu s-a declarat sceptic cu privire la șansele PSD din acest an la prezidențiale. În opinia fostului secretar, sociologul ar fi de fapt influențat de conducerea partidului de guvernare pentru a face astfel de scenarii.

„Ce tare e Pieleanu ! Tatāl sondajelor, matematician, profet. Tocmai ce-a zis acum la Antena 3 că PSD nu intră în turul 2 la prezidențiale. Indiferent de candidat. Țiriac să vină și degeaba! Eșec! Cum ne pregătesc din timp experții ăștia ptr vestea cea rea de pe urmă. Știe Pieleanu de ce… P.S. De Pleșoianu n-a zis un cuvințel. E interzis de sus !”, a notat Codrin Ștefănescu.

Marius Pieleanu, sceptic

Marius Pieleanu a declarat miercuri seară că PSD va avea mult de suferit, în cazul în care nu va reuși să-și trimită candidatul în turul al doilea la prezidențiale.

„PSD, dacă nu reușește să se ducă în turul doi, mi-e teamă că va intra într-o implozie pe care nu o va putea controla nimeni (…) Există o dificultate în identificarea celei mai bune soluții pentru care PSD să-și asigure trecerea în turul doi. Sunt mai mulți prezidențiabili care și-au manifestat dorința. Printre ei se află și Șerban Nicolae, Gabriela Firea, Mihai Fifor, domnul Tăriceanu ca o posibilitate de alianță”, a declarat Marius Pieleanu.