Fostul tenismen Andrei Pavel (44 de ani) se bucură de o nouă relație de iubire. „Cneazul” s-a despărțit în urmă cu câteva luni de austriaca Tamira Paszek (fost număr 26 WTA), care i-a fost elevă și alături de care a avut o relație de cinci ani.

E antrenoare de tenis

Acum, Andrei are o nouă iubită: Adriana Vârbanciu, managerul departamentului de tenis de la „Stejarii Country Club”, complex care se află sub patronajul lui Ion Țiriac. În vârstă de 36 de ani, Adriana este antrenoare de tenis în complexul în care locuiește „Cneazul”.

Noua iubită a fostului tenismen se află, se pare, în anturajul Tamirei Paszek, dar la ora actuală au rupt orice fel de legătură, chiar și pe rețelele de socializare. Încetarea relației dintre fostul tenismen și Tamira a avut loc în primăvară, din cauza faptului că nu mai putea petrece mult timp împreună.

Chiar în această vară, Andrei și Adriana au decis să oficializeze relația, prin intermediul unor poze de cuplu făcute publice. În prezent, Pavel, are doi copii din căsătoria cu nemțoaica Simone (52 de ani): Caroline (19 ani) și Marius (16 ani). Pentru Andrei Pavel au fost schimbări și în „Sportul Alb”. „Cneazul” a fost cooptat în echipa Simonei Halep (locul 1 WTA), dar ca al doilea antrenor, după australianul Darren Cahill. Recent, Pavel a început colaborarea cu singurul tenismen român din Top 100 ATP, Marius Copil.