Evenimentul Zilei > Actualitate > Cluj. Poliția anchetează o crimă cu premeditare. A fost tranșat și mâncat!
Cluj. Poliția anchetează o crimă cu premeditare. A fost tranșat și mâncat!

Cluj. Poliția anchetează o crimă cu premeditare. A fost tranșat și mâncat!

Poliția Română lasă puțin deoparte problemele cauzate de lumea interlopă și se concentrează pe un caz cu adevărat special.

În jur de 50 de cetățeni vietnamezi, muncitori pe șantierele din Cluj, sunt audiați de oamenii legii. Aceștia sunt acuzați că au furat un câine maidanez, l-au dus acasă, tranșat și mâncat la cină! Resturi din câinele gătit au fost găsite în frigiderul din apartament, informează Poliția Română.

Vietnamezii pripășiți în Gilău, din județul Cluj, vor răspunde în fața legii pentru fapta lor, dau asigurări polițiștii.

„La data de 22 februarie, în jurul orei 08:40, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Florești au fost sesizați prin apel de urgență 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras și probabil ucis un câine de rasă comună care se afla în curtea Castelului Rakoczi Banffy din comuna Gilău. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au demarat cercetările pentru stabilirea exactă a stării de fapt, identificarea autorilor și luarea măsurilor legale. În cauză a fost înregistrat un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt și uciderea animalelor cu intenție fără drept”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Cazul este tratat foarte serios de autorități, astfel că cercetările sunt acum derulate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Huedin. În zilele următoare, muncitorii vietnamezi vor fi aduşi pentru audieri, dar asta numai după ce anchetatorii găsesc un translator, mai precizează polițiștii.