Cluj. O tânără și-a oferit gratuit locuința bolnavilor de cancer

Cluj. O tânără și-a oferit gratuit locuința bolnavilor de cancer

O tânără din Aba Iulia, stabilită la Cluj de mai mulţi ani, a făcut un gest foarte frumos pentru oamenii bolnavi de cancer, oferindu-le apartamentul său, luat în rate, gratuit. Tânăra nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea. Povestea ei a fost desoperită de un jurnalist de la Pressone.ro pe nume V. Şciopu.

Este vorba despre o fostă studentă de la facultatea de psihologie din Cluj. Fata a locuit în chirie cu încă 2 studente deoarece nu a prins loc la cămin şi mai apoi şi-a achiziţionat apartamentul din imagine. Acum aceasta nu mai duce lipsă de bani şi este adesea plecată din oraş. Amintindu-şi de dificultatea întâmpinată în găsirea unui spaţiu pentru locuit, tânăra a decis să îşi pună la dispoziţie apartamentul pentru oamenii bolnavi. Gestul este unul plin de inimozitate şi ne redă speranţa în societate şi în simţul civic. Este greu de imaginat prin ce trec aceşti oameni care vin de la distanţe mari şi află că chiriile şi hotelurile în Cluj sunt la fel de scumpe ca şi în Bucureşti.

Totul a început în această vară, când tânăra generoasă, a avut această idee. Fără a mai pierde nicio secundă, tânăra şi-a pus la dispoziţie apartamentul asociaţiei “Casa Filip”, care se ocupă de cazarea bolnavilor de cancer. Fiind plecată, Le-a trimis cheile direct prin poştă. Singura ei cerinţă a fost să nu fie dată jos biblioteca din apartament.

Ne puteți urmări și pe Google News