Evenimentul Zilei > Actualitate > Clubul SECRET al FEMEILOR care NU poartă niciodată SUTIEN. Când au aflat, bărbaţii au ÎNNEBUNIT – Galerie Foto +18
Clubul SECRET al FEMEILOR care NU poartă niciodată SUTIEN. Când au aflat, bărbaţii au ÎNNEBUNIT – Galerie Foto +18

Clubul SECRET al FEMEILOR care NU poartă niciodată SUTIEN. Când au aflat, bărbaţii au ÎNNEBUNIT – Galerie Foto +18

Se întâmplă de câţiva ani, dar bărbaţii au aflat foarte târziu. Clubul secret al femeilor care nu poartă sutien a fost o comunitate VIP timp de patru ani, dar acum, totul s-a aflat şi a ajuns în presă.

La început erau doar câteva femei care preferau să nu poarte sutien deloc, dar apoi totul a luat o întorsătură foarte ciudată. Din ce în ce mai multe femei au cochetat cu ideea şi s-au decis să înfiinţeze o societate secretă.

În doar câţiva ani societatea a devenit un club secret cu peste 2000 de membri, despre care bărbaţii nu ştiau nimic.

A fost nevoie doar de o singură femeie care să împrăştie zvonul în speranţa că mai multe dive se vor alătura „mişcării”, pentru ca informaţia să ajungă la urechile unui bărbat.

Un reprezentant al sexului puternic a reuşit să se infiltreze în comunitatea secretă şi a făcut poze pentru a putea dovedi tutror că zvonurile sunt adevărate. La scurt timp imaginile au ajuns virale, fiind preluate de presă.

Trupurile sexy şi ipostazele indecente în care au fost surprinse femeile sunt dovada activităţilor pe care acestea le desfăşurau la fiecare întâlnire.

Galeria foto cuprinde peste 70 de poze cu trupurile celor care făceau parte din „mişcare”.

În poza cu numărul 56 este imortalizată „conducătoarea” societăţii, aceasta aflându-se într-o ipostază extrem de sexy şi provocatoare.

Sursă foto: The Chive

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: