Pentru mai multă siguranţă, părinţii le-au construit un CLUB DE NOAPTE chiar în casă

Pentru mai multă siguranţă, părinţii le-au construit un CLUB DE NOAPTE chiar în casă

Toţi părinţii îşi fac griji atunci când odraslele încep să frecventeze cluburile şi discotecile din oraş. Copiii la rândul lor vor să meargă cât mai des şi să stea până dimineaţa la petreceri. În sfârşit a fost descoperită soluţia care împacă pe toată lumea.

Pentru a-şi ţine sub o mai bună supraveghere fetele, nişte părinţi suficient de trăzniţi din Marea Britanie au hotărât să le construiască un club chiar în subsolul casei lor. Nu orice fel de club, ci unul dotat cu tot ce trebuie, de la sistem audio, la lumini. Inclusiv ringul de dans este unul special, cu lumini în el. Cei doi părinţi, Claire Farrow, în vârstă de 44 de ani, şi Ian Hogarth, de 56 de ani, din West Kensington au investit peste un milion de lire sterline pentru a construi această casă, cu tot cu clubul din ea.

Casa mai este dotată, pe lângă sistemul audio profesionist, cu o saună şi un mini cinematrograf.

Pentru băiatul familiei, Gil, în vârstă de 16 ani, este ocazia perfectă de a-şi exersa calităţile salde de DJ, iar Tilly, fiica familiei, îşi poate invita prietenele după orele de la şcoală la o sesiune de clubbing.

Ne puteți urmări și pe Google News

“Aceasta este casa pe care ne-am dorit-o dintotdeauna. Este minunat că reuşim să ne ţinem copiii aproape, astfel ştim mereu unde sunt. Totul a pornit de la dragostea mea faţă de dans. Cum nu mai am vârsta pentru a ieşi în cluburi, am şi eu ocazia să dansez din când în când pe propriul ring de dans"", a declarat mama copiilor.