Clotilde Armand a scăpat porumbelul! Procurorul Portocală a zis că o susțin „serviciile”, ea - că o susțin „instituțiile”

Clotilde Armand a scăpat porumbelul! Procurorul Portocală a zis că o susțin „serviciile”, ea - că o susțin „instituțiile”

În emisiunea „România 9” de la TVR 1, candidata USR PLUS Clotilde Armand pare că a scăpat porumbelul și a confirmat, practic, spusele procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, cum că franțuzoaica ar fi puternic susținută de serviciile secrete.

Așa cum a arătat EVZ.ro în articolul de joi, 17 septembrie, „Scheleții din dulapul lui Clotilde Armand”, mai multe persoane publice au acuzat-o că ar fi reprezentat al intereselor statului francez în țara noastră, beneficiind și de ajutorul unor „servicii secrete”.

În emisiunea de joi seara de la TVR 1, Clotilde Armand a reamintit spectatorilor că în urmă cu patru ani a candidat la Primăria Sectorului 1 și, după ce a pierdut, a susținut că a fost furată la voturi. În urma plângerilor sale de atunci, instituțiile statului au constatat că afirmațiile ei sunt nefondate.

"Ştiţi că acum patru ani seara eram câştigătoare, a doua zi nu mai eram primar. Nu e de râs, este dramatic", a afirmat Clotilde Armand în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Ne puteți urmări și pe Google News

"De data aceasta ne vom baza nu numai pe instituţii, dar ne vom baza şi pe votul cetăţenilor, care va fi foarte motivat şi se vor organiza ca să devin primar nu numai o noapte, ci pentru un mandat întreg", a răspuns contracandidata primarului secorului 1, Dan Tudorache.

Firesc, vine întrebarea: oare s-a bazat pe instituții la numărătoarea voturilor din 2016? Oare e reală teoria cum că la fiecare alegere există anumite servicii la butoane? Acestea sunt și întrebările care au curs pe pagina de Facebook a emisiunii și pe conturile de social media ale Clotildei Armand.

Dezvăluirile procurorului Portocală. Spune că Armand era prezentă în discuțiile lui Coldea cu oficialii ambasadei franceze

Un fragment șocant din interviul cu procurorul Mircea Negulescu - Portocală, difuzat de postul tv Realitatea Plus.

„La momentul întâlnirii care a avut loc la sediul Ambasadei Franței s-a discutat ceva și despre doamna Clotilde Armand. Nu știu de ce, știu doar că au fost astfel de discuții. (…).

Reporter (Bogdan Muzgoci): Semenescu controla o companie în care era acționariat francez. Se discuta despre doamna Clotilde Armand în prezența a doi ofițeri?

Negulescu: S-a discutat despre dl.Semenescu, după care au purtat discuții și în legătură cu doamna.

Reporter (B.M.): Păi doamna ce legătură avea? Lucra pentru statul francez cumva, că nu înteleg?!

Negulescu: Dl. Coldea poate să spună lucrul ăsta.

Reporter (B.M.): Adică discutau spionii între ei despre alți spioni? S-au vehiculat și informații referitoare la cui îi spunea dna. Clotilde Armand “Să trăiți!”.(…) Deci vreți să spuneți că dl. Coldea știe, pe de-o parte, că s-a pus batista pe țambal, în acest caz, iar pe de altă parte mai știe și pentru cine lucrează Clotilde Armand?

Negulescu: Nu pot eu să-l întreb, că nu am nicio calitate să-l întreb eu pe Florian Coldea, bănuiesc că poate fi întrebat de organelle abilitate..

Reporter (B.M.): Deci dl. Coldea știe cine e doamna Clotilde Armand? Și pentru cine lucrează?

Negulescu: Bănuiesc că da. În ultima perioadă, am înțeles, tot de la emisiuni de la dvs, că Florian Coldea solicita ofițerulilor din subordine să culeagă date și informații în legătură cu toți magistrații, judecătorii și procurorii, ceea ce eu chiar cred. Sabin Iancu, cu care aveam o relație apropiată, (…) prin intermediul meu a ajuns într-un cerc de magistrați din Prahova, i-a cunoscut poate mai bine decât ar fi normal pentru un șef de direcție județeană de informații. Bănuiesc că nu dorea să-I cunoască așa, de drag, culegea date și informații pentru ca la un moment dat să-I compromită, să-i controleze, nu? Nu vreau să dau numele lor, nu are niciun rost, oamenii sunt încă în funcții”.

(..)

Reporter (B.M.): Revin la Clotilde Armand. Care sunt bănuielile în legătură cu ea? Ce calitate avea?

Negulescu: Bănuiesc că statul francez avea niște interese referitoare la doamna respectivă. Altfel, nu se discutau situațiile referitoare la ea în Ambasada Franței la București”.