Evenimentul Zilei > Monden > Clocoteşte showbiz-ul! Nu mai poate după ultima bătaie. Divorţează Brigitte?
Clocoteşte showbiz-ul! Nu mai poate după ultima bătaie. Divorţează Brigitte?

Clocoteşte showbiz-ul! Nu mai poate după ultima bătaie. Divorţează Brigitte?

După ce a fost bătută și umilită în plină stradă, Brigitte Sfăt pare hotărâtă să pună capăt căsătoriei  cu Florin Pastramă.

Brigitte Sfăt a publicat un mesaj pe pagina ei de Facebook unde nu a negat incidentul cu bătaia.

„Dragii mei prieteni, deoarece toată mass-media este plină de reacții în urma unui video în care Florin m-a scos forțat din dreapta mașinii mele, pot să va spun că acest incident a avut loc, dar în urmă cu ceva timp, imediat după ce am fost hârțuită de individa care trimitea insistent mesaje și blesteme”, a scris Brigitte Sfăt.

După ultima bătaie, Brigitte pare dispusă să pună capăt mariajului

Potrivit unor surse Cancan, după episodul violent care s-a petrecut în parcarea unui supermarket, Brigitte s-ar fi confesat apropiaților. Brigitte le-ar fi cerut prietenelor ei să o ajute cu un avocat, pentru că pare extrem de hotărâtă să pună punct relației cu Florin Pastramă.

„Apele sunt extrem de agitate în familia lor. Brigitte nu poate trece peste acest eveniment. Ne-a cerut ajutorul, caută un avocat. Mai mult ca sigur vrea să înainteze acțiunea de divorț. Nu-i singurul eveniment violent în care a fost implicată”, a dezvăluit o persoană din anturajul acesteia.

Brigitte a fost agresată de Florin Pastramă în parcarea unui supermarket din București

Martorii au mai povestit că cei doi soți au așteptat, ulterior, un echipaj de poliție ca să povestească ce s-a întâmplat. Unii dintre specialiști sunt de părere că Brigitte nu va depune plângere împotriva soțului ei. De altfel, controversatul personaj a fost contactat telefonic de un reporter de la România TV însă a refuzat să comenteze agresiunea pe care a comis-o.

Florin Pastramă a fost filmat în timp ce era violent cu Brigitte Sfăt, în parcarea unui supermarket din București. El și-a aruncat soția la pământ, a împiedicat-o să se ridice, și i-a strigat: „De ce nu te potolești, fă?”.

Cei doi au spus că la baza conflictului s-a aflat faptul că ea a criticat modul în care conducea el mașina

„Ce s-a întâmplat, așa este când te iubești prea mult, toate chestiile încep de la condus. Nu-mi place că ia viteze prea multe, eu comentez de fiecare dată când conduce, când face parcări cu spatele le fac eu.

Era să lovească o mașină și m-am enervat că era să lovească mașina și tocmai ce am reparat-o și n-am mai vrut să o mai lovesc încă o dată, abia ce am făcut-o și s-a enervat și asta s-a întâmplat”, a spus Brigitte Pastramă.

Cu două luni în urmă, s-a mai petrecut un incident asemănător. Atunci, Florin Pastramă a bătut-o pe Brigitte Sfăt în shaormeria lor, pe care au deschis-o în cartierul bucureștean Colentina. Și atunci, Brigitte Pastramă a ajuns pe jos, încercând să se apere de lovituri

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: