„Burlacul” Cristi Mitrea, mare campion MMA și emerit practicant de jiu jitsu brazilian, a fost prins pe picior de dans greșit într-un club renumit (scuze, nu am găsit altă rimă…)

Cristi Mitrea pare să nu mai aibă priză la dame ca-n ”vremurile bune”, când a participat la un show renumit unde și-a găsit dragostea. Luptătorul a fost surprins de paparazzi CIAO într-un club de la mare, alături de fratele lui, Sorin și cu o gașcă de prieteni.

Ba un dans, ba o vorbă, Cristi s-a integrat în atmosferă și a savurat clipe plăcute alături de amicii lui. Dar fostul partener de viață al Andreei Mantea nu a fost la niciun braț alături de vreo domnișoară, ci mai mult „lupul singuratic” al grupului.

Luptătorul MMA s-a îmbrăcat într-o ținută lejeră, mai sport, și a făcut balans pe ringul de dans, apoi s-a făcut nevăzut printre celelate persoane aflate în local.

Se pare că nu a ascultat de sfatul medicilor, care i-au spus că nu trebuie să facă prea mult efort, mai ales că în urmă cu un an, în luna august, el a fost nevoit să se opereze de menisc intern și ligamente încrucișate, iar o perioadă s-a deplasat cu ajutorul cârjelor.


Iubitul a pozat-o pe Andreea Mantea în momentele intime. Poza a ajuns pe net

Împăcarea anului? Showbizul abia aștepta mutarea asta! Vedeta Kanal D s-a dat de gol


Cristi Mitrea și Andreea Mantea s-au întâlnit în show-ul ”Burlăcița”. Luptătorul MMA și practicant de jiu-jitsu brazilian i-a furat inima prezentatoarei TV și chiar au făcut și un copil împreună, un băiețel pe care toată lumea îl adoră, relatează

„Nu vă faceți tatuaj. Pentru mine a însemnat ceva… care nu mai înseamnă”, a spus Andreea Mantea pe vlogul ei, explicând semnificația tatuajului ales în 2014. „Infinity Times Infinity (infinit multiplicat de un infinit de ori). Toată lumea crede că a însemnat ceva… dar nu a însemnat aia, a însemnat altceva, zicea ea profund atinsă filosofic la momentul respectiv.