Evenimentul Zilei > Justitie > Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut
Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut

Clipe de coșmar pentru o fată. Ce a putut să facă un spărgător este de necrezut

O fată a trăit adevărate clipe de coșmar din cauza unui individ care a dat buzna la ea în casă. Polițiștii au reușit să pună mâna pe spărgătorul care a comis fapta. Evz.ro a aflat cine este individul

 

Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul Investigații Criminale din Poliția Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în ambele situații ar fi vorba despre unul și același bărbat.

 

Din exploatarea materialului probator a rezultat că este vorba despre acelați spărgător, cunoscut cu preocupări infracționale.

El ar fi pătruns în locuințele persoanelor vătămate.

 

Astfel, în după-amiaza de 21 septembrie, infractorul a fost depistat și condus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe probe și mijloace de probă.

 

Cercetările sunt continuate de Serviciul Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tâlhărie calificată (două acte materiale), cu bărbatul de 40 de ani în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală, transmite Poliția Capitalei.

PAGINA ANTERIOARA