Evenimentul Zilei > Monden > CLINICA. Sunt gata să dau un diagnostic în fiecare săptămână
CLINICA. Sunt gata să dau un diagnostic în fiecare săptămână

CLINICA. Sunt gata să dau un diagnostic în fiecare săptămână

Vedetele noastre reușesc să ne surprindă mereu
  • TOTAL BOLNAV

MAXIM și-a lansat melodia fără sunet

Îi știți pe băieții de la Maxim, cei patru cântăreți, singurul grup de băieți relevanți din industria muzicală? Aceștia au lansat, marți, noul lor single. Totul frumos, un videoclip bun, melodie reușită și, în plus, au avut petrecere de lansare, așa e când te respecți.

Totul a mers conform planului, peste 100.000 de vizualizări în 24 de ore. La petrecere, casa lor de discuri a plănuit și un eveniment live, transmis pe youtube. E clar că nu le iese treaba asta cu transmisiunile live! Dacă data trecută tot un eveniment transmis pe acest canal de youtube mi-a atras atenția, nici săptămâna asta nu am putut să-i ratez. În numărul trecut vă povesteam despre „primul majorat al unui artist transmis pe internet”, acum vă zic despre prima lansare a unui single al oricărui artist român sau internațional, dar fără sunet.

Fanele în delir, presa și ea. Băieții așteptați să cânte live noua melodie. Bine, am exagerat, nimeni nu era în niciun delir, poate au ajuns întâmplător să vadă transmisia și curioși cum sună noua melodie de la Maxim. Sună diferit față de orice lansare, adică nu are sunet. Într-adevăr, e o performanță și este ceva original. Cum de interpretarea live nu am avut parte, videoclipul arată și se aude bine… Măcar atât!

  • PERFECT SANATOS

Andreea Bălan a dat doi saci cu haine oamenilor amărâți

Andreea Bălan tocmai a lansat noua ei melodie „Uită-mă”, o colaborare de suflet cu Cortes, care sună foarte bine. Cu toate că în ultima perioadă este pe prima pagină a ziarelor de scandal cu viața amoroasă, vedeta nu dă importanță răutăților și-și păstrează energia pozitivă pentru oameni. A câștigat recent premiul pentru cel mai bun show, un premiu mănușă pentru Andreea Bălan pentru că, de ani de zile, oferă cel mai complet show, oriunde are concerte. Cum vedeta emană bunătate, faptele bune vin de la sine. S-a implicat în campania „Români cu bine” și a ieșit în stradă, unde a donat doi saci de haine oamenilor amărâți: ,,Am multe articole vestimentare în garderobă și mereu dau oamenilor amărâți, pentru că îmi înnoiesc garderoba des. Nu simt nevoia să mă laud cu asta, fac pentru că-mi face plăcere și pentru că oamenii amărâți chiar au nevoie”. Nu-i nevoie să te lauzi, te lăudăm noi, meriți!


FOTO: Andreea BălanȘi pentru că sunt un doctor nebun, am o clinică întreagă de care mă ocup. Vreau să vă anunț, în exclusivitate, că de joi, 20 august, vă dau întâlnire pe Music Channel, la emisiunea CLINICA, unde vă promit că dau rețeta potrivită pentru orice vedetă. (Gabriel Fereșteanu)

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: