„Am pornit numărătoarea paralelă, sunt patru numărători succesive. Vom verifica și ultimul proces verbal din ultimul cătun, a declarat Marcel Ciolacu.

„Sperăm că viitoarea legislație sa nu mai lase ca un serviciu secret să facă parte din procesul electoral. Pentru că ăsta e unul din motivele pentru care românii nu vin la vot. (…) Imaginile de la sectorul 1 au fost distrugătoare. Dacă nu eram persoană publică, aș fi avut îndoieli dacă să merg sau nu la vot. (…) Acest Guvern trebuie să plece, acest Guvern nu a gestionat pandemia. (…) E timpul să vină un guvern format din profesioniști”, a adăugat liderul PSD pentru Realitatea PLUS.

„Eu știu că în Constituție scrie că partidul cu cel mai mare număr de voturi dă propunerea de premier. (…) Să așteptăm să vedem reprezentarea parlamentară și să vedem cine va intra și cine nu va intra în Parlament. (…) Prima chestiune la guvenare va fi gestionarea pandemiei. Vom redeschide școlile. Trebuie creată o punte de parteneriat între Guvern și români. (…) Actualul Guvern nu a facut prevenție și nu a iesit din logica electorală. Guvernul Orban trebuie să plece acasă. (…) Am venit cu o propunere pentru un pact pentru sănătate pentru toate partidele. Indiferent de alternanța la guvernare, acest pact trebuie să ramână valabil”, a spus Ciolacu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE