Ciolacu s-a dezlănțuit! România, la un pas de dezastru economic? „S-a întors PDL”

Ciolacu s-a dezlănțuit! România, la un pas de dezastru economic? „S-a întors PDL”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, lansează un atac la Guvernul PNL, criticând modul în care acționează în plină pandemie coronavirus.

Ciolacu mai susține că PNL nu mai există , iar PDL s-a întors cu austeritatea.

„PNL nu mai există. S-a întors PDL cu austeritatea!

În 2010, experimentul austerității și-a dovedit eșecul! A-l repeta acum, înseamnă prostie, ticăloșie și interese ascunse sub umbrela stării de urgență.

Ne puteți urmări și pe Google News

La fel, nu reeditați scenariul prost prin care ați învrăjbit atunci privatul contra statului și invers! Nu distrugeți din nou România !

Dacă nu știți ce și cum să faceți, luați exemplul de la celelalte state! Toate injectează munți de bani în economie pentru a-și salva atât sistemul privat, cât și producția internă. În plus, toate promovează soluții sociale concrete și curajoase pentru toate categoriile afectate.

Nu sunteți veșnici! Încet încet poporul începe să vă vadă adevărata față. În timp ce îi țineți pe români în case - fără să îi și testați! – românii văd cum faceți angajări pe șest, camarila de partid fiind abonatul unic. În timp ce privatul este omorât cu buna știință, românii văd că firmele voastre de partid cresc prin achiziții total netransparente și din ce în ce mai controversate. Nu sunteți veșnici! NU veți scăpa de răspundere!”, a spus Ciolacu.