Evenimentul Zilei > Politica > Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”
Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”

Ciolacu îl amenință pe Iohannis cu boicotarea consultărilor: „O gașcă de perdanți care nu recunoaște rezultatul votului”

Marcel Ciolacu l-a ameninţat pe Klaus Iohannis cu boicotarea consultărilor, acuzându-l că se pregăteşte de negocieri pentru un nou Guvern fără să țină cont de rezultatul votului de dumincă.

PSD propune un Guvern minoritar

Marcel Ciolacu: social-democrații vor propune formarea unui guvern minoritar PSD sau a unui cabinet de uniune națională condus de medicul Rafila.

„Noi avem în continuare o criză sanitară evidentă. Am venit cu o propunere. Nu Ciolacu, nu am venit cu politruci, nu am venit cu oameni politici. Am căutat să venim în Parlament cu specialiști și cu propuneri pentru criză. Am venit cu propunerea domnului profesor Rafila. Am vorbit cu colegii mei. Toți colegii mei au spus că ei cred că în momentul acesta cea mai bună persoană să fie prim-ministru este domnul profesor Rafila, recunoscut național, internațional, un om specialist remarcabil”, a concluzionat Marcel Ciolacu

Liderul PSD a mai spus că partidul pe care îl conduce are două soluții pentru guvernarea țării.

Noi avem două soluții…venim cu un guvern minoritar și avem voturile necesare, se vor vedea în momentul votului. Ori venim cu doctorul Rafila și acceptă toate forțele politice și facem un guvern de uniune națională”, a spus Ciolacu. PSD nu va vota alte formule guvernamentale, a subliniat liderul PSD.

PAGINA ANTERIOARA