Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine este actriţa de la Hollywood cu cele MAI MARI CÂŞTIGURI în anul 2014 | GALERIE FOTO
Cine este actriţa de la Hollywood cu cele MAI MARI CÂŞTIGURI în anul 2014 | GALERIE FOTO

Cine este actriţa de la Hollywood cu cele MAI MARI CÂŞTIGURI în anul 2014 | GALERIE FOTO

A fost nominalizată la Oscar anul acesta, însă nu a reuşit să câştige pentru a doua oară statueta. Cu toate acestea, graţie rolului pe care l-a avut în pelicla "Gravity", Sandra Bullock a strâns o sumă fabuloasă, 51 de milioane de dolari.

Această sumă o face pe Sandra Bullock actriţa de la Hollywood cu cele mai mari câştiguri, anul acesta, potrivit topului realizat de revista Forbes. De altfel, şi filmul care i-a adus o nominalizare la Oscar a fost un succes, având câştiguri de 716 milioane de dolari în box office.

Pe locul doi în clasamentul Forbes s-a situat Jennifer Lawrence, care a avut câştiguri de 34 de milioane de dolari. Actriţa devenită celebră graţie seriei "Hunger Games" este urmată de Jennifer Aniston, cu 31 de milioane de dolari. Câştigurile acesteia din urma vin graţie serialului "Friends", care încă se dovedeşte a fi un succes, precum şi datorită contractelor de imagine pe care le-a semnat.

TOP 10 câştiguri în anul 2014:

1. Sandra Bullock – 51 demilioane de dolari
2. Jennifer Lawrence – 34 de milioane de dolari
3. Jennifer Aniston – 31 de milioane de dolari
4. Gwyneth Paltrow – 19 milioane de dolari
5. Angelina Jolie – 18 milioane de dolari
6. Cameron Diaz – 18 milioane de dolari
7. Scarlett Johansson – 17 milioane de dolari
8. Amy Adams – 13 milioane de dolari
9. Natalie Portman – 13 milioane de dolari
10. Kristen Stewart – 12 milioane de dolari