Cine e mai tare? Țăranul sau Securistul?

Cine e mai tare? Țăranul sau Securistul?

Statul nostru a ieșit din matca lui firească și s-a așezat într-o alta, anapoda. Cele trei puteri ale statului democratic, care trebuiau să fie: legislativul, executivul și puterea judecătorească s-au evaporat.

După o scurtă perioadă de după Revoluție, sau ce o fi fost pe acolo pe unde au murit cetățeni români pentru libertate, până aproximativ în anul 2009, lucrurile păreau a se așeza. Ulterior, hulpavele puteri străine au văzut un potențial uriaș al țării noastre și au hotărât care mai de care să tragă foloase din puținul pe care îl aveam.

Și uite așa, statul nostru de drept, cu arhitectura sa, născută din noua sa Constituție, a luat-o la vale. Astăzi, puterea este împărțită în trei, dar cele trei puteri sunt: Sistemul, opoziția și majoritatea. Opoziția este un fel de „executiv” al Sistemului, controlată strict de acesta. Încercările lor de a acapara toată puterea și a de păstra în funcții publice, dar și în partide, persoane care să execute ordinele lor sunt din ce în ce mai evidente.

Așezarea în pluton de execuție a celor ce fac parte din acest Sistem: securiști, procurori, judecători de culoar, este ultima formă de atac: acum ori niciodată. Asociații de „magistrați” aservite, formate din hoarde de magistrați naivi sau care au executat fidel toate ordinele, ies public și, fără jenă, cerșesc măcar amânarea aplicării unor legi ce le pot distruge impunitatea absolută.

Ne puteți urmări și pe Google News

Căci despre asta este vorba, așa am ajuns aici: au considerat că EI sunt mai presus de lege, că pentru EI independență înseamnă că fac ce îi taie capul și să nu pățească nimic. Și așa era și este azi: dosarele se fabricau, condamnările curgeau cu nemiluita, fără dram de respectare a legii, în timp ce țara era furată de protejații lor, care pentru protecția oferită primeau „morman”.

Acest privilegiu și-l văd azi gata de a fi spulberat: minunata Secție Specială pentru magistrați este o sperietoare pentru EI și o garanție de independență pentru ceilalți magistrați, cei corecți. Nu pentru că ar reprezenta mare lucru în realitate, dar le poate anula impunitatea, pe de o parte și nu se mai menține presiunea pe care o puneau pe judecători prin DNA, pe de altă parte.

S-a spulberat visul Lor de a „paradi” în liniște? Vom vedea asta, vom constata dacă va funcționa în mod real, dar până una-alta EI o consideră o amenințare: dacă ”paradelile” Lor vor ieși la iveală? Dacă judecătorii nu vor mai răspunde la comenzi? Dacă dosarele de șantaj, reale sau inventate, vor ieși la lumina? Va fi multă jale și mult vaiet. Și EI vor putea fi printre ACEIA.

Așa că cele două puteri, Sistem plus Opoziție se zvârcolesc și lovesc în stânga și în dreapta sperând că doar-doar vor reuși să o răpună pe a treia: Majoritatea, singura care le mai poate înfrânge supremația absolută la care visează de ceva ani. Au muncit mult, ”pas cu pas”: și-au dat legi, protocoale, șiau infiltrat oameni peste tot, acoperiți sau nu, au creat mecanisme de apărare și de promovare a Lor și acum să vină „niște țărani” să le strice munca de așa o anvergură extraordinară? Nu se face, domnilor!

Partea proastă pentru noi este că dușmanii Lor și apărătorii noștri, ai poporului amărât, chiar sunt ”niște țărani”… dar ăștia sunt, alții mai buni nu avem. Deci la luptă, Țăranii noștri: cu topoare, furci și tot ce mai găsiți prin ogradă… că e groasă!