O gravă breșă de securitate acasă la fiul Reginei a fost semnalată zilele trecute.  O femeie în vârstă de 44 de ani, care a pretins că este logodită cu prințul Andrew, a fost lăsată să intre în casa lui. Mai mult, gardienii au fost așa de impresionați de „aspectul său șlefuit” al acesteia, încât i-au plătit și taxiul.

Ofițerii de securitate au fost absolut cuceriți de aspectul „lustruit” al spanioloaicei încât chiar i-au plătit taxiul cu care a ajuns aceasta înainte de a-i face semn cu mâna să intre pe terenul Royal Lodge din Windsor Great Park luni, la 11 dimineața.

Gravă breșă de securitate acasă la fiul Reginei

Femeia, care a fost acum secționată în temeiul Legii privind sănătatea mintală din 1984, a petrecut 20 de minute rătăcind pe teren înainte de a se îndrepta în clădirea de gradul II pentru a întreba un membru al personalului unde era ducele, a scris Daily Mail. Abia atunci au fost chemați polițiștii, în timp ce femeia a fost ținută în hol. În timp ce aștepta, femeia i-a spus angajatului că este logodită cu prințul Andrew, că se numea Irene Windsor și locuia acolo cu ducele.

În geanta femeii au fost găsite hărți ale Lojei Regale și ale altor reședințe ale Familiei Regale, alături de un inel-cheie de auto-apărare în formă de pisică care avea două vârfuri ascuțite.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.