Evenimentul Zilei > Monden > Cine e „logodnica” prințului Andrew și cum a fentat securitatea de la Royal Lodge
Cine e „logodnica” prințului Andrew și cum a fentat securitatea de la Royal Lodge

Cine e „logodnica” prințului Andrew și cum a fentat securitatea de la Royal Lodge

E nevoie doar de aparențe pentru a putea induce în eroare. Au văzut pe pielea lor cei care se ocupă de securitatea prințului Andrew, la Winsdor.

O gravă breșă de securitate acasă la fiul Reginei a fost semnalată zilele trecute.  O femeie în vârstă de 44 de ani, care a pretins că este logodită cu prințul Andrew, a fost lăsată să intre în casa lui. Mai mult, gardienii au fost așa de impresionați de „aspectul său șlefuit” al acesteia, încât i-au plătit și taxiul.

Ofițerii de securitate au fost absolut cuceriți de aspectul „lustruit” al spanioloaicei încât chiar i-au plătit taxiul cu care a ajuns aceasta înainte de a-i face semn cu mâna să intre pe terenul Royal Lodge din Windsor Great Park luni, la 11 dimineața.

Gravă breșă de securitate acasă la fiul Reginei

Femeia, care a fost acum secționată în temeiul Legii privind sănătatea mintală din 1984, a petrecut 20 de minute rătăcind pe teren înainte de a se îndrepta în clădirea de gradul II pentru a întreba un membru al personalului unde era ducele, a scris Daily Mail. Abia atunci au fost chemați polițiștii, în timp ce femeia a fost ținută în hol. În timp ce aștepta, femeia i-a spus angajatului că este logodită cu prințul Andrew, că se numea Irene Windsor și locuia acolo cu ducele.

În geanta femeii au fost găsite hărți ale Lojei Regale și ale altor reședințe ale Familiei Regale, alături de un inel-cheie de auto-apărare în formă de pisică care avea două vârfuri ascuțite.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.