Chiar dacă regizorul Christopher Nolan şi-a asigurat fanii că "The Dark Knight Rises" este ultimul film al seriei "Batman" pe care îl va regiza, actorul din rolul principal speră să aibă oportunitatea să intre în pielea personajului şi într-un al patrulea film al lui Nolan.
"Am înţeles că acesta este ultimul. Cred că e bine. Cred că se termină la momentul potrivit. Dar…dacă ar veni Chris la mine cu un scenariu şi mi-ar spune ‘Ştii ce? Mai este o poveste’, atunci aş accepta provocarea să fac un al patrulea film", explică Christian Bale.
Actorul a mai recunoscut şi că îi va lipsi costumul său de supererou. "Cu tot disconfortul, căldura, transpiraţia. durerile de cap şi ce mai păţeai de la el, la sfârşitul zilei, când stai să te uiţi la film, te gândeşti: ‘E destul de cool’. O să îmi lipsească. Îmi place bucata aia de cauciuc", a spus Bale.
Filmul, unul dintre cele mai aşteptate blockbustere ale verii, va ajunge pe marile ecrane din ţara noastră pe 20 iulie, concomitent cu premiera din Statele Unite.
Sursă: Contact Music
Citiţi şi:

  • În această vară, supereroii fac legea la cinema
  • A apărut trailerul la "The Dark Knight Rises", cel mai așteptat film din 2012