Chivu, la Inter Milano

Chivu, la Inter Milano

Impresarul fotbalistului s-a inteles cu Massimo Moratti, romanul urmand sa castige 4,5 milioane de euro pe an pana in 2011.

Fundasul roman Cristian Chivu a ales ce tricou va imbraca din sezonul viitor. Jucatorul in varsta de 26 de ani, aflat pe lista de transferuri la FC Barcelona si Real Madrid, a „votat” pentru Inter Milano.

Cotidianul „La Stampa” a anuntat ieri ca Massimo Moratti, patronul gruparii italiene, si Ioan Becali, agentul lui Chivu, au ajuns la o intelegere, care stipuleaza ca fundasul va primi 4,5 milioane de euro pe sezon si bonusuri in valoare de 500.000 de euro. Durata contractului nu este precizata, dar se pare ca acordul va fi valabil pana in 2011.

Intelegerea dintre AS Roma si Cristi Chivu urma sa expire in 2008, iar „ros-galbenii” au tras cu dintii de fundasul roman pentru continuarea colaborarii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Gruparea lui Franco Sensi, care l-a achizitionat pe Chivu de la Ajax pentru 18 milioane de euro, i-a oferit 2,5 milioane de euro pe an si un contract pana in 2011. La refuzurile repetate ale lui Chivu, directorul sportiv Daniele Prade a anuntat ca jucatorul nu va fi cedat pentru mai putin de 20 de milioane de euro.

Este posibil insa ca AS Roma sa reduca din pretentii, avand in vedere ca anul viitor Chivu este liber sa plece, fara ca echipa sa poata cere vreo suma de transfer.

Mai jos va prezentam banii castigati de Chivu de-a lungul carierei. Salariile in euro au fost convertite in dolari deoarece, la inceputul carierei lui Cristi, nu exista inca pe piata moneda euro.